University of Valencia logo Logo Master's Degree in Web Technology, Cloud Computing and Mobile Applications Logo del portal

Premis +Dones 2022

  • November 7th, 2022
Premis +Dones 2022

Premis + Dones 2022 a la millor idea per a de donar visibilitat a les dones a l’àmbit STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), donar models a les nostres estudiantes, reduir les taxes d’abandonament femení dels estudis i motivar la creació de xarxes de suport.

La present convocatòria té per objecte la concessió de premis a la realització de vídeos de curta durada (60 segons màxim) que contesten a la pregunta: “quins canvis ha de fer la societat i l’educació per a acabar amb la bretxa de gènere en l’àmbit STEM i com aconseguir equilibrar les carreres masculinitzades i feminitzades”.

Es plantegen dues modalitats per als premis, una per a estudiantat de les branques STEM i un altra per a l’estudiantat de la resta de branques, amb l'objectiu de poder comparar la percepció de la situació de la dona en funció del seu context acadèmic. En ambdós casos, al vídeo, la protagonista haurà de contestar a la pregunta anterior.

La ETSE-UV concedirà 1 premi de 150 euros per a cadascuna de les següents categories:

Modalitat A: estudiantat de les branques STEM

  • Categoria A1: a la persona o equip que presente el vídeo amb major nombre de vots i likes en el canal YouTube i en les xarxes socials de l'ETSE-UV.
  • Categoria A2: a la persona o l’equip que presente el vídeo amb la millor idea.

Modalitat B: estudiantat de les branques NO STEM

  • Categoria B1: a la persona o equip que presente el vídeo amb major nombre de vots i likes en el canal YouTube i en les xarxes socials de l'ETSE-UV.
  • Categoria B2: a la persona o l’equip que presente el vídeo amb la millor idea.

El termini de presentació de sol·licituds de participació finalitza el dia 21 de novembre de 2022.

La resolució i bases de la convocatòria es poden consultar en el següent enllaç: https://links.uv.es/35RQphT

 

A més, COGITI València, Col·legi Oficial de València d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria, vol contribuir a aquesta iniciativa atorgant 125 euros addicionals a les persones o equips guardonats en cadascuna de les categories esmentades anteriorment.