University of Valencia logo Logo Microbiology and Ecology Department Logo del portal

News list

Last 10 news

 • 14/10/19

  Sol.licitud de llicència d'estudis

 • 29/05/19

  Memòria d'Investigació 2018

  Instruccións i Bases per a la presentació de la Memòria de Investigació del any 2018 remitides per el Vicerrectorat d' Investigació. S'adjunta Barem per a l'avaluació de la memòria d'investigació enviat des del Servei d'Investigació el 29/05/2019 que acaba d'aprovar el Consell de Govern.

  [Read more]

 • Urna

  27/05/19

  Eleccions a director de Departament

  El 27 de maig va tindre lloc el Consell Extraordinari de Departament per a l'elecció de director, en el que va ser reelegit per al càrrec el Dr. Rafaell Borrás Salvador, professor titular del Departament en la Secció Departamental de Medicina.

  [Read more]

 • Autors

  06/05/19

  El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València presenta 4 publicacions en la Fira del llibre

  Aquest divendres 3 de maig, a les 12.20 hores, a la Sala Museu 2, s'han presentat les novetats editorials del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Amb els títols Festes, danses i processons als arxius de la Casa Insa. La Ribera del Xúquer, dels autors Enric Olivares i Oreto Trescolí; El patrimoni natural de la Ribera del Xúquer. Coneixement, conservació i posada en valor, coordinat per Emilio Barba, Professor del nostre Departament; Reptes de la vertebració territorial valenciana; i Aproximacions de context al Castell Palacio d'Alaquàs, coordinat per Luis Arciniega.

  [Read more]

 • logos

  09/01/19

  AIGÜES DE BARCELONA FINALITZA EL PROJECTE "DRINKING WATER LIBRARY”

  Aigües de Barcelona tanca el teló del projecte "Drinking Water Library", una iniciativa que va permetre crear la primera base de dades de bactèries aquàtiques en aigües de consum humà per a la tecnologia MALDIT-OF. Per a la creació de aquesta biblioteca, s'utilizaren mostres d'aigua potable de diverses plantes de tractament, xarxes de suministrament i d'aigua embotellada, mitjançant la tecnologia d'espectrometria de masses MALDIT-OF, emprada habitualment en anàlisis clínics. Aquesta base de dades va servir a diferents nivells (centres d'investigació, organismes públics o empreses públiques i privades d'aigua potable) i pot tindre un ús a escala mundial. El projecte, emmarcat en el programa de finançament públic “Retos-Colaboración 2015” (RTC-2015-4496-2), ha finalitzat el 30 de setembre del 2018 i estava format per tres socis: Aigües de Barcelona com a líder, la Fundació Bosch i Gimpera a través del Departament de Microbiologia de la Universitat de Barcelona, i la Universitat de València a través de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

  [Read more]

 • 07/12/16

  Weekly quote:

  “Looking backward, I realize that to nourish the curiosity and the instinct of looking for solutions are maybe the most important contribution that the education can do ". Paul Berg. Nobel prize of Chemistry 1980.

 • Alumne

  06/04/16

  PROTOCOL D'ACTUACIÓ DAVANT FACTORS DE RISC PSICOSOCIAL

  S'adjunta arxiu del Protocol d'actuació davant factors de risc psicosocial en l'ambit de la Universitat de València aprovat pel Consell de Govern en 9 de Març de 2016.

 • 28/02/15

  Request form and regulations for study leave for the PDI

  Request and regulations for study leave for the teaching and research staff of the Department of Biology and Microbiology.

 • 05/02/15

  Internal Regulations of the Department of Microbiology and Ecology

  Acces to the Internal Regulations of the Department of Microbiology and Ecology. They are also available from the "Organisation" tab, "Regulations" subsection.

 • 22/06/12

  New website of the Department

  The department has revamped its website to adapt it to the new content management system and improve its interface and accessibility, as has already been done on the corporate website and in the centres.

For more news, please use the browser

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy