Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 15/10/19

  sol.licitud de llicència d´estudis-solicitud de licencia de estudios

 • 14/10/19

  sol.licitud de llicència d´estudis-solicitud de licencia de estudios

  sol.licitud de llicència d´estudis-solicitud de licencia de estudios

 • 29/05/19

  Memòria d'Investigació 2018

  Instruccións i Bases per a la presentació de la Memòria de Investigació del any 2018 remitides per el Vicerrectorat d' Investigació. S'adjunta Barem per a l'avaluació de la memòria d'investigació enviat des del Servei d'Investigació el 29/05/2019 que acaba d'aprovar el Consell de Govern.

  [Llegir més]

 • Documents

  27/05/19

  Eleccions a Director de Departament

  El 27 de Maig va tindre lloc el Consell Extraordinari de Departament per a l'elecció de Director, en el que va ser reelegit per al càrrec el Dr. Rafael Borrás Salvador, Professot Titular del Departament en la Secció Departamental de Medicina.

  [Llegir més]

 • Autors

  06/05/19

  El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València presenta 4 publicacions en la Fira del llibre

  Aquest divendres 3 de maig, a les 12.20 hores, a la Sala Museu 2, s'han presentat les novetats editorials del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Amb els títols Festes, danses i processons als arxius de la Casa Insa. La Ribera del Xúquer, dels autors Enric Olivares i Oreto Trescolí; El patrimoni natural de la Ribera del Xúquer. Coneixement, conservació i posada en valor, coordinat per Emilio Barba, Professor del nostre Departament; Reptes de la vertebració territorial valenciana; i Aproximacions de context al Castell Palacio d'Alaquàs, coordinat per Luis Arciniega.

  [Llegir més]

 • logos

  09/01/19

  AIGÜES DE BARCELONA FINALITZA EL PROJECTE "DRINKING WATER LIBRARY”

  Aigües de Barcelona tanca el teló del projecte "Drinking Water Library", una iniciativa que va permetre crear la primera base de dades de bactèries aquàtiques en aigües de consum humà per a la tecnologia MALDIT-OF. Per a la creació de aquesta biblioteca, s'utilizaren mostres d'aigua potable de diverses plantes de tractament, xarxes de suministrament i d'aigua embotellada, mitjançant la tecnologia d'espectrometria de masses MALDIT-OF, emprada habitualment en anàlisis clínics. Aquesta base de dades va servir a diferents nivells (centres d'investigació, organismes públics o empreses públiques i privades d'aigua potable) i pot tindre un ús a escala mundial. El projecte, emmarcat en el programa de finançament públic “Retos-Colaboración 2015” (RTC-2015-4496-2), ha finalitzat el 30 de setembre del 2018 i estava format per tres socis: Aigües de Barcelona com a líder, la Fundació Bosch i Gimpera a través del Departament de Microbiologia de la Universitat de Barcelona, i la Universitat de València a través de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

  [Llegir més]

 • 07/01/16

  Frase Setmanal:

  "Mirant cap arrere, em done compte que nodrir la curiositat i l'instint de buscar solucions són tal vegada la contribució més important que l'educació pot fer”. Paul Berg. Nobel de Química 1980.

 • Alumne

  06/04/16

  PROTOCOL D'ACTUACIÓ DAVANT FACTORS DE RISC PSICOSOCIAL

  S'adjunta arxiu del Protocol d'actuació davant factors de risc psicosocial en l'ambit de la Universitat de València aprovat pel Consell de Govern en 9 de Març de 2016.

 • 16/02/15

  Imprés i normativa de llicència d'estudis PDI

  Sol·licitud i reglament de llicència d'estudis per al personal docent i investigador del Departament de Biologia i Microbiologia.

 • Arbres.

  08/03/10

  Reglament de Règim Intern del Departament de Microbiologia i Ecologia

  Accés al Reglament de Règim Intern del Departament de Microbiologia i Ecologia. També està disponible des de la pestanya 'Organització', subapartat 'Reglament'.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies