• .
 • .
 • .
Autors

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València presenta 4 publicacions en la Fira del llibre

06/05/19

Aquest divendres 3 de maig, a les 12.20 hores, a la Sala Museu 2, s'han presentat les novetats editorials del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Amb els títols Festes, danses i processons als arxius de la Casa Insa. La Ribera del Xúquer, dels autors Enric Olivares i Oreto Trescolí; El patrimoni natural de la Ribera del Xúquer. Coneixement, conservació i posada en valor, coordinat per Emilio Barba, Professor del nostre Departament; Reptes de la vertebració territorial valenciana; i Aproximacions de context al Castell Palacio d'Alaquàs, coordinat per Luis Arciniega.

[Llegir més]

Memòria d'Investigació 2018

29/03/19

Instruccións i Bases per a la presentació de la Memòria de Investigació del any 2018 remitides per el Vicerrectorat d' Investigació.

[Llegir més]

logos

AIGÜES DE BARCELONA FINALITZA EL PROJECTE "DRINKING WATER LIBRARY”

09/01/19

Aigües de Barcelona tanca el teló del projecte "Drinking Water Library", una iniciativa que va permetre crear la primera base de dades de bactèries aquàtiques en aigües de consum humà per a la tecnologia MALDIT-OF. Per a la creació de aquesta biblioteca, s'utilizaren mostres d'aigua potable de diverses plantes de tractament, xarxes de suministrament i d'aigua embotellada, mitjançant la tecnologia d'espectrometria de masses MALDIT-OF, emprada habitualment en anàlisis clínics. Aquesta base de dades va servir a diferents nivells (centres d'investigació, organismes públics o empreses públiques i privades d'aigua potable) i pot tindre un ús a escala mundial. El projecte, emmarcat en el programa de finançament públic “Retos-Colaboración 2015” (RTC-2015-4496-2), ha finalitzat el 30 de setembre del 2018 i estava format per tres socis: Aigües de Barcelona com a líder, la Fundació Bosch i Gimpera a través del Departament de Microbiologia de la Universitat de Barcelona, i la Universitat de València a través de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

[Llegir més]

  Alumne

  PROTOCOL D'ACTUACIÓ DAVANT FACTORS DE RISC PSICOSOCIAL

  06/04/16

  S'adjunta arxiu del Protocol d'actuació davant factors de risc psicosocial en l'ambit de la Universitat de València aprovat pel Consell de Govern en 9 de Març de 2016.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies