• .
 • .
 • .

sol.licitud de llicència d´estudis-solicitud de licencia de estudios

15/10/19

  sol.licitud de llicència d´estudis-solicitud de licencia de estudios

  14/10/19

  sol.licitud de llicència d´estudis-solicitud de licencia de estudios

  Memòria d'Investigació 2018

  29/05/19

  Instruccións i Bases per a la presentació de la Memòria de Investigació del any 2018 remitides per el Vicerrectorat d' Investigació. S'adjunta Barem per a l'avaluació de la memòria d'investigació enviat des del Servei d'Investigació el 29/05/2019 que acaba d'aprovar el Consell de Govern.

  [Llegir més]

  Documents

  Eleccions a Director de Departament

  27/05/19

  El 27 de Maig va tindre lloc el Consell Extraordinari de Departament per a l'elecció de Director, en el que va ser reelegit per al càrrec el Dr. Rafael Borrás Salvador, Professot Titular del Departament en la Secció Departamental de Medicina.

  [Llegir més]

   Autors

   El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València presenta 4 publicacions en la Fira del llibre

   06/05/19

   Aquest divendres 3 de maig, a les 12.20 hores, a la Sala Museu 2, s'han presentat les novetats editorials del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Amb els títols Festes, danses i processons als arxius de la Casa Insa. La Ribera del Xúquer, dels autors Enric Olivares i Oreto Trescolí; El patrimoni natural de la Ribera del Xúquer. Coneixement, conservació i posada en valor, coordinat per Emilio Barba, Professor del nostre Departament; Reptes de la vertebració territorial valenciana; i Aproximacions de context al Castell Palacio d'Alaquàs, coordinat per Luis Arciniega.

   [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies