University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú organitza la Jornada “Omplint l’Aula de Valors”

  • January 16th, 2020
Image de la noticia

El pròxim 28 de gener tindrà lloc la jornada de formació titulada “Omplint l’Aula de Valors”, organitzada per la Comissió de Cooperació amb Secundària de la Facultat d’Economia i el Servei de Formació Permanent de la Universitat de València, i patrocinada per la Càtedra d’Economia del Bé Comú.

Aquesta activitat està adreçada al professorat d’Educació Secundària que imparteix les matèries d’Economia i Economia de l’Empresa. La jornada serà impartida per Anke Schwind, consultora d’Economia del Bé Comú, i constarà d’una introducció teòrica al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Matriu del Bé Comú, seguida d’un treball pràctic en grups en el qual s’escollirà un repte dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per a elaborar una possible solució a partir de la metodologia del Design Thinking. Finalment, es procedirà a una reflexió conjunta sobre la seua possible aplicació a les aules de secundària i a una exposició de les conclusions per part de les persones assistents.

La jornada se celebrarà el pròxim 28 de gener de 16 a 20 hores en el Servei de Formació Permanent de la Universitat de València del Campus de Tarongers. Per a més informació es pot consultar aquest enllaç.