University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

La Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data reuneix a la seua Comissió Mixta

  • November 11st, 2019
Image de la noticia

El dia 11 de novembre ha tingut lloc, en el despatx de la vicerectora d’Innovació i Transferència, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (PAGODA) de la Universitat de València.

En l’acte estigueren presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real i els codirectors de la Càtedra, Joaquín Martín i Carmen Montalba. I per part de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Memòria Democràtica han estat presents Andrés Gomis, Director General de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, Francisco Javier Gil, Subdirector General de Qualitat i Atenció a la Ciutadania, Ana Ródenas, Subdirectora General de Transparència i Participació, Irene Mateu, Cap de Servei de Participació, i Maribel Hernández, Cap de Secció de Participació. L’ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior
  2. Informe d’execució dels codirectors de la Càtedra
  3. Resolució de dubtes sobre la justificació de les activitats
  4. Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.