University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

La Càtedra INNOVA LABORA-UV celebra en Elx el I Fòrum de la Xarxa Innova amb l’empoderament femení com a protagonista

  • March 13rd, 2019
Image de la noticia

El passat 11 de març va tindre lloc en el Centre Labora Formació d’Elx (Alacant) la primera edició del Fòrum de la Xarxa Innova de la Càtedra INNOVA LABORA de la Universitat de València. Amb el títol “L’empoderament femení en la formació professional per a l’ocupació”, aquesta trobada pretenia visibilitzar el treball de les dones que participen en el desenvolupament de la formació per a la cerca d’ocupació.

En l’acte, organitzat pel Centre Labora Formació d’Elx i celebrat en les seues instal·lacions, estigueren presents Rocío Briones, Directora General d’Ocupació i Formació de LABORA, Emilia González Carrión, Directora Territorial d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i Marisol Ferrer Bernabéu, Directora del Centre Labora Formació d’Elx. L’objectiu de la trobada era donar visibilitat al treball de les gestores, professores, empresàries, alumnes i dones que treballen en les diverses institucions relacionades amb el desenvolupament de la formació per a l’ocupació.

En aquest fòrum participaren Lucía Moltó (FEMPA), Rosa Escandell i Ana González (A Puntadas S.L., empresa social), Noemí Canales (Cáritas Elx) i les alumnes Azucena Aragón, Idoia González, Ana Campello i Gema Fernández, que aportaren la seua pròpia experiència i recalcaren el valor de la formació per a fer realitat el seu projecte de futur laboral.

La jornada es completà amb un esmorzar oferit per les alumnes del curs “Operacions bàsiques de pastisseria”, que actualment es desenvolupa en el Centre d’Ocupació i Formació de Cáritas en Elx. Finalment, es va procedir a l’acte de cloenda, photocall i dinar d’innovadores i innovadors en la formació per a l’ocupació de la Xarxa Innova LABORA.

Més imatges de la jornada en aquest enllaç.