University of Valencia logo Logo Scientific Culture and Innovation Unit - Chair for Scientific Dissemination Logo del portal

Curs menjar sa és fàcil: Aspectes Teòric-Pràctics sobre l'alimentació i la nutrició

  • Curs menjar sa és fàcil: Aspectes Teòric-Pràctics sobre l'alimentació i la nutrició
  • 2 crèdits
  • Del 20 al 27 de març de 2012

Responsable del curs:

José Miguel Soriano del Castell. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València

Professors del curs:

  • Patricia Bretó Barrera. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València.
  • Lydia Micó Pascual. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València

Temari:

  • Dietes pintoresques.
  • Llegendes urbanes de l'alimentació.
  • Errors en l'alimentació i nutrició.
  • Malalties cròniques actuals.
  • Principis bàsics de nutrició.
  • Alimentació saludable i activitat física.
  • Etiquetatge nutricional. Taller pràctic.
  • Consells dietètics pràctics.
  • Receptes adaptades a situacions especials.
  • Taller pràctic d'educació alimentària.

Objectiu:

Fomentar l'alimentació variada i equilibrada a través de l'educació per a la salut en l'àmbit de la dietètica i nutrició humana des del punt de vista científic.

  • Durada: 20 hores
  • Lloc de realització: Aulari II. Universitat de València.
  • Data d’ impartició 20 al 27 de març de 2012
  • Horari 10h a 13.30h

Preu: 30€