Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

Ajudes a Associacions i Col·lectius d’Estudiants i Estudiantes de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals.
L'objecte d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realitzades per associacions i col·lectius d'estudiants i estudiantas que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària. A més, aquestes ajudes tenen com a finalitat principal afavorir l'associacionisme i promoure la participació sociocultural dels estudiants i les estudiantes de la Universitat de València.

10/12/2018

04/12/2018

El termini per a acceptar l'ajuda concedida finalitza el dia 20 de desembre de 2018.

22/05/2018

El termini per a acceptar l'ajuda concedida finalitza el dia 5 de juny de 2018.

07/02/2018

Primer termini de presentació de sol·licituds: Per a activitats a realitzar abans del 31 de juliol finalitzarà el 7 de març de 2018.
Segon termini de presentació de sol·licituds: Per a activitats a realitzar entre l'1 d'agost i el 14 de desembre serà del 3 al 28 de setembre de 2018.

 

Ajudes a Associacions i Col·lectius d’Estudiants de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de "De març a novembre per la Igualtat"
L'objecte de la convocatoria és concedir ajudes a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realilzades per estudiants i estudiantes, associacions o col·Iectius d'estudiants i estudiantes que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària en el marc institucional de "De març a novembre per la Igualtat". A més a més, aquestes ajudes tenen com a finalitat principal promoure la participació dels estudiants i les estudiantes per afavorir la igualtat de dones i homes en el si de la Universitat i en la societat.

22/05/2018

El termini per a acceptar l'ajuda concedida finalitza el dia 5 de juny de 2018.

21/02/2018

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 22 de febrer al 27 de març de 2018, ambdos inclosos.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies