University of Valencia logo Logo Department of Stomatology Logo del portal

Activitat “Diversitat Funcional – Comunitats de Pràctica (CoP)”

  • Regina Garcia Martorell
  • January 16th, 2024
Imatge amb personatjes

Xarrades de diferents associacions sobre Diversitat Funcional el 24 de gener del 2024, de 16:00 a 18:00 hores

El pròxim dimecres 24 de gener, de 16.00 a 18.00 hores, es durà a terme l'activitat en línia “Diversitat Funcional – Comunitats de Pràctica (CoP)” de la Càtedra EVES-GSK-UV. En aquest esdeveniment, diverses associacions tindran l'oportunitat de transmetre testimonis en primera persona sobre experiències i projectes que es duen a terme actualment. 

L'activitat s'emplaça dins de les anomenades Comunitats de Pràctica o CoP, a causa de les seues sigles en anglés (Community of Practice). Les CoP es defineixen com a grups socials constituïts amb la finalitat de desenvolupar un coneixement especialitzat, compartint aprenentatges basats en la reflexió compartida sobre experiències pràctiques. Aquesta és una manera més directa i pròxima d'entendre el treball i les funcions que realitzen les associacions dedicades a les diferents diversitats funcionals i com es viu des de la perspectiva del pacient i dels familiars. 

Si vols assistir a l'esdeveniment, simplement hauràs de connectar-te al nostre enllaç de Teams a les 4 de la vesprada el pròxim dimecres dia 24 i gaudir de les xarrades que tenen preparades les associacions convidades. També hi haurà un col·loqui i torn de precs i dubtes, per la qual cosa si tens algun dubte, podràs preguntar-li-la a qualsevol dels ponents.