University of Valencia logo Logo Department of Stomatology Logo del portal

Premi TFM sobre Gestió Sanitària en col·laboració amb el ICOMV

  • October 19th, 2023
Image de la noticia

La Càtedra EVES-GSK-UV, al costat de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) convoquen el primer premi TFM sobre Gestió Sanitària.

Amb l'interés de fomentar la investigació en aquesta temàtica, aquelles persones que hagen realitzat, presentat i obtingut una qualificació d'excel·lent en el seu Treball de Fi de Màster (TFM) a la Universitat de València durant els cursos 2021-2002 o 2022-2023, podran presentar-se com a candidats/es.  

S'estableixen dos premis dins d'esta convocatòria. El primer compta amb un import de 1000 euros i el segon premi amb un total de 500 euros. El termini de lliurament del TFM finalitzarà el pròxim 29 d'octubre de 2023 i s'haurà de realitzar per mitjà de la Seu Electrònica de la Universitat de València, fent ús del procediment de registre electrònic, amb usuari i contrasenya de la UV, amb registre previ en la seu o amb certificat electrònic digital. 

La resolució de concessió es publicarà, amb efectes de notificació, en el Tauler Oficial de la Universitat de València. A més, se li donarà difusió incloent enllaços en la publicació del Tauler Oficial, en la pàgina web UVCàtedres i en l'apartat “notícies” de la pàgina web de la Càtedra EVES-GSK-UV i del ICOMV.

 

Més Informació sobre el procediment