University of Valencia logo Logo Technical Unit Logo del portal

El Col·legi Major Luis Vives rep una ajuda del programa estatal per a la rehabilitació d'edificis públics

  • April 3rd, 2023
Image de la noticia

L'obra de rehabilitació compta amb una injecció de 2,02 milions d'euros provinents del Programa d'Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics (PIREP) que persegueix la rehabilitació sostenible del parc públic institucional de les Comunitats Autònomes per a tota mena d'edificis de titularitat pública i ús públic.

La finalitat del crèdit és finançar aquelles actuacions que, en el marc d'una rehabilitació integral, garantisquen el compliment dels requisits establits pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) aprovat en Resolució de 29 d'abril de 2021, de la Sotssecretaria del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

Les actuacions objecte de finançament, com en el cas del Lluís Vives, han de tindre un caràcter integrat, en el sentit definit per l'Agenda Urbana Espanyola, i respondre als criteris de sostenibilitat, inclusió i qualitat estètica previstos per la Nova Bauhaus Europea.

A més, l'obra de rehabilitació del Lluís Vives que està duent a terme la Universitat de València, compleix amb una sèrie d'objectius fonamentals com són la recuperació d'un bé patrimonial, la millora de l'eficiència energètica i la transformació digital dels serveis relacionats amb l'estudiantat. I és que el millorat edifici serà un centre de serveis integrals per als estudiants i un destacat focus de dinamització cultural dins de la Universitat.