Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rectorat

El grau en xifres

Tal com mostra l'U-Rànquing, elaborat conjuntament pel BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques-IVIE, el grau en Geografia i Medi Ambient, oferit per la Universitat de València, se situa en primera posició a Espanya, si atenem les consideracions d'índole estrictament docent.

Aquest ránking recull i sintetitza la qualitat de la docència, la investigació i la innovació tecnològica que es desenvolupa en cada grau i universitat. En el cas concret dels graus en Geografia, és de destacar la primera posició de la Universitat de València de les 26 universitats espanyoles que l'ofereixen. Si es consideren les activitats d'investigació i innovació, el grau de la UV ocupa el 3er lloc, una posició també molt rellevant. No ha d'oblidar-se, així mateix, que el nostre grau ha sigut pioner en la inclusió explícita de la component mediambiental en el pla d'estudis.

A més, el grau en Geografia i Medi Ambient de la UV és, quant al cost del crèdit, el més competitiu per a l'alumnat (14,96 €*), en comparació a altres universitats de referència.

 

Rànquing docent

Rànquing de síntesi

Docència

100 %

56 %

Investigació

-

34 %

Innovació

-

10 %

Posició del Grau Geografia y Medi Ambient UV

*Valor del crèdit del grau en la UV en el curs 2018/19 (Decret 140/2018).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies