Logo UVDegree in LawFacultat de Dret Logo del portal

Pensat i Dret. Proposta de Reptes

  • April 13rd, 2022
Image de la noticia

Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de temes al projecte Pensat i Dret, i tenint en compte els criteris establerts a la convocatòria, l'equip deganal ha seleccionat els tres següents:

  • Política exterior i de seguretat de la Unió Europea en relació amb l'atac armat a Ucraïna per part de Rússia.
  • El futur de la tributació de les grans multinacionals
  • La qüestió del Sàhara occidental.

Els temes seleccionats podran ser assumits com a REPTE per un equip d'alumnes tutoritzats/ades per un/a professor/a. Els equips proposaran, de forma raonada, després d'una labor prèvia de recerca, tres qüestions que seran plantejades a tres especialistes en la matèria. Amb les seves respostes es gravarà un vídeo curt que es trobarà disponible en obert complint una funció divulgativa i de transferència del coneixement (els vídeos gravats fins ara es poden visualitzar a la pàgina web de la Facultat o directament a youtube: https://go. uv.és/of1YIrs).

TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ DE PROPOSTES DE PREGUNTES.- Entre els dies 2 a 10 de maig,

En aquest termini, el professor/a tutor/a efectuarà la proposta raonada de preguntes del seu equip. A aquest efecte, trametrà al correu pensatidret@uv.es el formulari de l'Annex II degudament emplenat i signat per tots els membres de l'equip
Després de finalitzar el termini de presentació de propostes, l'equip deganal procedirà a la selecció i anunci de les propostes guanyadores, una per a cadascun dels REPTES llançats, sobre els quals s'enregistraran els vídeos.

Accés a la web de Pensat i Dret