Logo UVDegree in LawFacultat de Dret Logo del portal

Recently featured videos

Autors: Romero González, Juan; Ridaura Martínez, M Josefa; Rodríguez Teruel, Juan; Data: 2018 Resum: Reflexions sobre els efectes del procés de Catalunya. Projecte Pensat i Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Autors: Vives Antón, Tomás Salvador; García Pascual, Cristina; Beleña Mateo, Ángela; Data: 2018 Resum: Reflexions sobre la fi d'ETA. Projecte Pensat i Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Música: Good mood song by Jerry Sterling; Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Aquest vídeo pertany al projecte d'Innovació Educativa "Manuales jurídicos y materiales docentes 3.0".
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució i l'oferta d'estudis i serveis amb què compta.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
The University of Valencia opens its doors. In its Centres you will discover a wide offer of studies, state of the art technology for teaching, sport and cultural installations and a net of libraries. All you need to access a comprehensive education that guarantees your professional success.
Presentation video of Campus Habitat5U developed to obtain the label of Excellence Campus
Institutional Video of the University of Valencia