Logo UVDegree in Telecommunications Electronic EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

XLII convocatòria dels Premis Enginyers de Telecomunicació

  • April 7th, 2022
XLII convocatòria dels Premis Enginyers de Telecomunicació

Arriba la XLII convocatòria dels Premis Enginyers de Telecomunicació, una edició que compta amb el compromís d'importants entitats del sector tecnològic i de sectors usuaris que recolzen els 17 premis que es concediran, els quals són els més representatius d'entre els que es concedeixen als talents emergents en aquesta disciplina.

La iniciativa es dirigeix als professors del Centre, especialment als enginyers de telecomunicació col·legiats, perquè aquests participen en el procés d'avaluació de les Millors Tesis Doctorals, Millors Treballs Fi de Màster i Millors Trajectòries Acadèmiques en Enginyeria de Telecomunicació. Així mateix, es desitja potenciar les figures del tutor i director col·legiats, fent-los partícips del premi al treball dels seus estudiants a través del reconeixement explícit de la seua participació i el lliurament del corresponent diploma. En el cas que el tutor o director no estiguera col·legiat, existeix la possibilitat que el treball vaja avalat pel Departament o Centre de la Universitat en la qual s'haja desenvolupat.


La convocatòria s'iniciarà el pròxim 1 d'abril i la data límit per a la presentació dels treballs serà el pròxim 26 d'abril de 2022. El procés de presentació dels treballs i la seua posterior avaluació es realitzarà a través de la plataforma telemàtica garanti@coit.

Bases de la convocatòria: https://www.coit.es/sites/default/files/bases_premios_xlii_convocatoria-edicion_2021_.pdf
Registre: https://premios.coit.es/ (emplenar l'apartat “pre-registre” a partir del 4 d'abril de 2022).