foto Vicente Cerveron Lleo
VICENTE CERVERON LLEO
PDI Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs
Àrea de coneixement: CIÈNCIA DE LA COMPUT. I INT. ARTIFICIAL
Departament: Informàtica
Departament d'Informàtica - Despacho 2.3.8 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria ETSE-UV Avda. de la Universitat s/n 46100 Burjassot (València)
(9635) 43949
Biografia

Professor Titular d'Universitat en Ciències de la Computació al Departament d'Informàtica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria ETSE-UV de la Universitat de València 

Llicenciat en Física en l'especialitat d'Electricitat, Electrònica i Informàtica amb premi extraordinari i primer Doctor Enginyer en Informàtica per la Universitat de València.

Ha sigut Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ETSE-UV en el període 2009-2015 i va ser Vicerector de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de la Universitat de València en 2002- 2006.

Ha participat en publicacions en llibres, articles en revistes especialitzades i documents cientificotècnics de projectes d'investigació espanyols i europeus i ha presentat ponències en desenes de congressos científics del seu camp. Les seues línies de treball actuals són les bases de dades i la ciència de dades, els sistemes de gestió de l'aprenentatge i els sistemes informàtics per a la gestió de processos.

Imparteix docència entre altres en assignatures de bases de dades en els estudis de Grau en Enginyeria Informàtica i en diversos màsters universitaris com el Màster en Ciència de Dades, així com tecnologies d'informació aplicades en el MBA EDEM Junior Executive. És també professor en el programa Nau Gran de la Universitat de València, sent coordinador de l'itinerari de Ciència i Tecnologia d'aquest programa.

Codirigeix la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la Innovació i configuració de territoris intel·ligents (InnovatiOnt).

Asignatures impartides i modalitats docents
34664 - Enginyeria, societat i universitatPràctica, Teoria
34675 - Sistemes de gestió de bases de dadesPràctica, Teoria
36412 - Bases de dadesLaboratori
36424 - Gestió de dadesLaboratori, Pràctica, Teoria
42325 - Gestió de centresAula Informàtica
44651 - Gestió i manipulació de la informacióTeòric-Pràctic
44832 - Persistència relacional i no relacional dadesTeòric-Pràctic
44865 - InformàticaAula Informàtica
Tutories
Segon quadrimestre
Dilluns de 11:00 a 14:00. DESPATX 2.3.8 (ETSE)
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord