foto Vicente Cerveron Lleo
VICENTE CERVERON LLEO
PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs
Àrea de coneixement: CIÈNCIA DE LA COMPUT. I INT. ARTIFICIAL
Departament: Informàtica
Departament d'Informàtica - Despacho 2.3.8 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria ETSE-UV Avda. de la Universitat s/n 46100 Burjassot (València)
(9635) 43949
Biografia

Professor Titular d'Universitat en Ciències de la Computació al Departament d'Informàtica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria ETSE-UV de la Universitat de València 

Llicenciat en Física en l'especialitat d'Electricitat, Electrònica i Informàtica amb premi extraordinari i primer Doctor Enginyer en Informàtica per la Universitat de València.

Ha sigut Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ETSE-UV en el període 2009-2015 i va ser Vicerector de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de la Universitat de València en 2002- 2006.

Ha participat en publicacions en llibres, articles en revistes especialitzades i documents cientificotècnics de projectes d'investigació espanyols i europeus i ha presentat ponències en desenes de congressos científics del seu camp. Les seues línies de treball actuals són les bases de dades i la ciència de dades, els sistemes de gestió de l'aprenentatge i els sistemes informàtics per a la gestió de processos i de la qualitat.

Imparteix docència entre altres en assignatures de bases de dades en els estudis de Grau en Enginyeria Informàtica i en el Grau en Ciència de Dades i en diversos màsters universitaris com el Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials. És també professor en el programa Nau Gran de la Universitat de València, sent coordinador de l'itinerari de Ciència i Tecnologia d'aquest programa.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimarts de 10:00 a 13:00. DESPACHO 2.3.8 ETSE
Segon quadrimestre
Dilluns de 11:00 a 14:00. DESPACHO 2.3.8 ETSE
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València