foto Francisco Jose Climent Diranzo
FRANCISCO JOSE CLIMENT DIRANZO
PDI Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: ECONOMIA FINANCERA I COMPTABILITAT
Departament: Economia Financera i Actuarial
(9638) 28384
Biografia

Francisco José Climent Diranzo (Llombai-València,1969). Diplomat en Ciències Empresarials (1990), Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (1992) i Doctor en Economia (1999) per la Universitat de València. Actualment és Professor Titular a la Universitat de València (Departament d'Economia Financera i Actuarial) i acreditat com a Catedràtic.

La seva recerca es centra en els mètodes quantitatius aplicats en Economia Financera, ha publicat en revistes internacionals com Journal of Financial Markets, Energy Policy, International Review of Economics & Finance, Journal of Business Ethics, Quantitative Finance, Financial Analysts Journal, Journal of Business Research, Sustainability o Service Business, així com en revistes nacionals com Spanish Journal of Finance and Accounting, Spanish Review of Financial Economics, Investigaciones Económicas, Cuadernos de Economía o Revista de Estudios Cooperativos (Revesco). A més, ha sigut Investigador Principal en projectes competitius finançats pel Ministeri de Ciència i Tecnologia, la Generalitat Valenciana i Institucions privades. Té reconeguts tres sexenis d'investigació.

L'activitat docent s'ha centrat en matèries relacionades amb la Matemàtica Financera, els Mercats d'Renda Variable, la Gestió Bancària i l'Econometria Financera, tant en Grau com en Postgrau. Té cinc quinquenis reconeguts i el 2014 va obtindre el Premi a l'Excelència Docent en la XIX edició dels Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València i reconegut per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Per l'activitat docent desenvolupada al periode 2012-2017 va obtindre la qualificació d'Excel·lent al Programa DOCENTIA.

Ha estat el director del Programa de Doctorat interuniversitari en Banca i Finances Cuantitatives i el director del Màster en Gestió Bancària. En l'actualitat és Vocal de la Comissió d'Avaluació de la Rama de coneixement de Ciències Socials i Jurídiques 2 dels Programes Verifica, Seguiment i Acreditació de l'ANECA.

Asignatures impartides i modalitats docents
35853 - Anàlisi i gestió bancàriaPràctica , Teoria
35949 - Anàlisi i gestió bancàriaAula Informàtica, Pràctica , Teoria
42204 - Econometria financeraAula Informàtica
Tutories
Primer quadrimestre
Divendres de 08:30 a 11:30. DESPACHO 5D05
Segon quadrimestre
Dilluns de 10:30 a 13:30. DESPACHO 5D05
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Activitats anteriors
Projectes
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord