El Botànic ofereix cursos de tardor-hivern per a tots els públics

  • Botanical Garden
  • November 26th, 2018
 
Imatge de fulles i fruits de tardor

El Jardí Botànic de la Universitat de València ha encetat la programació de cursos de tardor-hivern amb propostes que van des de cursos d’identificació de bolets, vins i vinyes valencians, iniciació a la jardineria, fotografia de paisatge amb mòbil a botànica valenciana. Una oferta variada i per a tots els públics, d’octubre d’enguany a març de l’any que ve, i que pretén contribuir a donar a conèixer la natura que ens envolta i que tota classe de públic troba la seua manera d’apropar-se al món de les plantes.

Un curs sobre identificació de bolets i un altre de vins i vinyes valencians han encetat els cursos de tardor-hivern del Jardí Botànic d’enguany. Dues propostes que han agradat al públic i que els ha permés apropar-se de manera lúdica i profitosa al nostre entorn més proper.

En novembre i desembre continuen les formacions adreçades a tots els públics, com en el cas del curs de botànica recreativa organitzat pel Gabinet de Didàctica del Botànic, en què s’ofereix l’oportunitat d’aprendre a fabricar productes cosmètics i sabons vegetals i conèixer de prop algunes de les propietats i aplicacions que tenen certes plantes al nostre abast d’una manera pràctica i amena. Una altra proposta és la dels experts en fotografia de natura Luis Calvente i Nacho Boix, amb què a través d’un taller intensiu d’un sol dia de durada es proposa aprendre a traure-li el màxim partit a la càmera de mòbil a l’hora de fotografiar paisatges en les nostres rutes i viatges.

Ja en 2019, continua la programació de cursos: plantes aromàtiques i medicinals, farmàcia natural i iniciació a la jardineria. Cal destacar el curs sobre botànica valenciana, de vora 30 hores de duració, que té per objectiu facilitar la identificació de plantes i del paisatge del nostre territori. Sessions teòriques sobre flora bàsica i ecosistemes vegetals en què s’utilitzarà el Jardí Botànic com a recurs didàctic, per parlar d’anatomia, reproducció, classificació i usos i propietats. També hi ha previstes dues eixides al camp per comprendre com s’organitzen aquestes plantes al medi natural i recol·lectar material vegetal per treballar les característiques pròpies de cada espècie.

Més informació: http://links.uv.es/o7UBJvN

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy