El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa obre la segona fase d’inscripció als cursos de Formació Contínua 2020

  • Office of the Principal
  • June 29th, 2020
 

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, anuncia l'obertura de la segona fase d'accions del pla de formació del personal al servei de la Universitat de València (Formació Contínua).

Des de les 10.00 hores del 1 de juliol fins a les 14.00 hores del 20 de juliol de 2020 romandrà oberta la inscripció d'aquesta segona fase del pla de formació destinat al Personal d’Administració i Serveis i al Personal Docent i Investigador de la Universitat de València, que inclou activitats en les àrees de legislació i processos; eines informàtiques i aplicacions; habilitats; igualtat, diversitat i sostenibilitat; així com prevenció de riscos laborals.

Donada la situació de crisi sanitària bona part d'aquestes accions formatives es realitzaran en la modalitat en línia, tant síncrona com asíncrona. La informació concreta i detallada de cadascuna d'elles es pot consultar en la corresponent fitxa. 

La convocatòria de Formació Contínua de la Universitat de València s'instrumenta a través de l'Institut Valencià de l'Administració Pública i es publica anualment en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per resolució de la Direcció General de Funció Pública. En aquesta resolució es convoquen les accions del pla formatiu del personal al servei de la Generalitat Valenciana i s'inclouen els plans promoguts tant per la Universitat de València com per la resta d'universitats públiques valencianes. Les excepcionals circumstàncies concurrents enguany han motivat el retard en la publicació oficial.

Pot obtenir-se informació detallada sobre el contingut, la modalitat i el calendari de les accions en http://ir.uv.es/0wPvudL.

 La inscripció a aquest segon bloc d'accions es realitzarà a través del següent enllaç: http://ir.uv.es/dkFho9u.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy