L’escriptor Santiago Posteguillo, l’investigador Juan Ferré i el col·legi Joan de Ribera arrepleguen aquest dilluns els XXI Premis Universitat-Societat

  • December 12nd, 2016
 
ADEIT

Els XXI Premis Universitat-Societat del Consell Social es lliuren aquest dilluns, 12 de desembre, a les 19 hores, en la seu de la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT) en un acte presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; pel president del Consell Social de la Universitat, Manuel Broseta; i per la directora general d’Universitat, Recerca i Ciència de la Generalitat, Josefina Bueno.

Aquests guardons, que tenen com a objectiu reconèixer les millors pràctiques de col·laboració entre la Universitat i el seu entorn, premien investigadors, professors, empreses, estudiants i professionals. En la seua XXI edició, l’escriptor Santiago Posteguillo ha sigut el guardonat en la modalitat Alumni Plus. Llicenciat i doctorat per la Universitat de València, és autor de destacables obres com ‘Africanus, el hijo del cónsul’, ‘Las legiones malditas’ i ‘La traición de Roma’.. Amb aquest premi es reconeix la seua excel·lència professional com a escriptor que es va formar en la Universitat de València.

A més, els premis han recaigut en el Col·legi Major Joan de Ribera (Premi a la Trajectòria de Col·laboració); en l'investigador Juan Ferré, catedràtic del departament de Genètica de la Facultat (Premi a la Recerca i Desenvolupament); i en els estudiants Diana Paricio, llicenciada en Psicologia i màster en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials, i a Carlos Gómez García, graduat en Història de l'Art i postgraduat en Història de l’Art i Cultura Visual.

D'altra banda, els guardons a l’Excel·lència Docent, atorgats per la Universitat de València en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, es lliuraran als professors Mercedes Gombau, del Departament d’Anàlisi Econòmica de la Facultat d’Economia; Leopoldo Forner, del Departament d’Estomatologia de la Facultat de Medicina; Francisco Javier Jiménez, del Departament de Dret Administratiu i Dret Processal de la Facultat de Dret; Vicent Martínez, del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Facultat de Física; i Mª Dolores Mas, del Departament de Dret Civil de la Facultat de Dret.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy