Personal d’Esports intercanvia experiències amb Paulo Silva, director d'Esports de la Universidade Nova de Lisboa

  • Sports Service
  • December 20th, 2019
 
Paulo Silva
Paulo Silva

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València va rebre recentment la visita de Paulo Silva, director d'Esports de la Universidade Nova de Lisboa i membre d'ENAS (European Network of Academic Sports Services). Es tracta d'un intercanvi entre el personal tècnic universitari amb l'objectiu de compartir coneixement i experiència entre universitats europees.

Membres del Servei d’Esports van entrevistar Silva per a conéixer les seues impressiones durant la seua estada a les instal·lacions de la Universitat de València: “És una experiència única d'intercanvi d'idees i d’observació de les bones pràctiques”, va dir Silva. A més, de la seua estada a València, va destacar “l’hospitalitat, en primer lloc, i un coneixement de les bones pràctiques que el SEF fa servir en preocupar-se per l'activitat física segura i la competició, encara que aquesta última no és la prioritat”.

ENAS

L'ENAS és una aliança internacional no governamental amb un interés comú en la promoció de l'esport en l’ensenyament superior i l'activitat física; una xarxa que fomenta el desenvolupament de l’esport per a totes i per a tots entre les universitats que en són membres.

L'entrevista es pot seguir ací: