Personal d’Esports intercanvia experiències amb Paulo Silva, director d'Esports de la Universidade Nova de Lisboa

  • Physical Education and Sports Service
  • December 20th, 2019
 
Paulo Silva
Paulo Silva

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València va rebre recentment la visita de Paulo Silva, director d'Esports de la Universidade Nova de Lisboa i membre d'ENAS (European Network of Academic Sports Services). Es tracta d'un intercanvi entre el personal tècnic universitari amb l'objectiu de compartir coneixement i experiència entre universitats europees.

Membres del Servei d’Esports van entrevistar Silva per a conéixer les seues impressiones durant la seua estada a les instal·lacions de la Universitat de València: “És una experiència única d'intercanvi d'idees i d’observació de les bones pràctiques”, va dir Silva. A més, de la seua estada a València, va destacar “l’hospitalitat, en primer lloc, i un coneixement de les bones pràctiques que el SEF fa servir en preocupar-se per l'activitat física segura i la competició, encara que aquesta última no és la prioritat”.

ENAS

L'ENAS és una aliança internacional no governamental amb un interés comú en la promoció de l'esport en l’ensenyament superior i l'activitat física; una xarxa que fomenta el desenvolupament de l’esport per a totes i per a tots entre les universitats que en són membres.

L'entrevista es pot seguir ací:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy