Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

RESOLUCIÓ I CONCURS DE DIBUIX INFANTIL NADALENC 2023

  • December 20th, 2023
Image de la noticia

La guanyadora del I concurs de dibuix infantil nadalenc ha sigut Inés González Valcárcel,  8 anys (Paterna).

RESOLUCIÓ

 

BASES DEL CONCURS

El termini de presentació estarà obert des del dijous 30 de novembre fins al diumenge 17 de desembre de 2023.

 

CONCURS PER A SELECCIONAR  LA TARJETA DE NADAL DE  UNIVERSITAT - SOCIETAT

1.    Objecte i finalitat
L'objecte de la present convocatòria és seleccionar un dibuix que formarà part de la targeta de Nadal i que serà utilitzada com a felicitació nadalenca per part del programa Universitat- Societat, sent difosa mitjançant correu electrònic, pàgines web i xarxes socials.

2.    Requisits de les persones participants
Podran participar tots els xiquets i xiquetes menors de 12 anys amants de la pintura residents a les poblacions amb seu Unisocietat (Alzira, Bétera, Benetússer, Cullera, L´ Eliana, Massamagrell, Paterna, Quart de Poblet, Riba- Roja i Requena), seu Nau Gran (Ontinyent, Gandia i Sagunt) i seu Universitats Estacionals (Cullera, Rincón de Ademúz, Alto Túria- Chelva, Aras de los Olmos, Canal de Navarrés- Anna, Aiora, Riba- Roja del Túria, Alzira, Cofrentes, Llíria, Enguera, Requena, Sagunt, Gandia, Ontinyent i la Pobla de Vallbona).

3.    Requisits de les obres i temàtica
Les obres presentades han de ser originals i pròpies dels xicotets artistes.
La tècnica utilitzada serà lliure (dibuix, pintura, fotografia, collage, etc.) i hauran de tindre una temàtica nadalenca.

4.    Presentació
La presentació de les obres al concurs es realitzarà mitjançant correu electrònic (societat@uv.es), correu postal (Vicerectorat de Cultura i Societat, c/ Universitat 2 planta 2a, 46003 València) o de manera presencial deixant-les en un sobre en la consergeria del Centre Cultural La Nau a nom de Societat (horari d'atenció: de dilluns a dissabte de 8 a 20.30; diumenges i festius de 9 a 14). En cadascuna de les formes de presentació haurà de constar nom, cognoms, correu electrònic i telèfon dels pares/mares o tutors legals dels participants.
 

Inés González Valcárcel 8 anys - guanyadora del I concurs dibuix infantil nadalenc
Premi a la targeta guanyadora