Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat Logo del portal

Erasmus al Territori. Inscripció oberta

Estudiantes Erasmus al castell de Xàtiva

Període de l'esdeveniment: De 30 de juliol de 2019 a 31 d’octubre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Cullera, Albufera, Sagunt, Els Alforins i Xàtiva

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa Erasmus al Territori. En aquesta 7ª edició ha organitzat uns itineraris formatius que permetran mostrar alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni.

Aquests itineraris estan destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat per al curs 2019-2020. Les rutes, dissenyades amb la participació dels ajuntaments corresponents, es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar als estudiants del Programa Erasmus sobre els valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana. Per a açò es proposen rutes que descobriran les excel·lències del litoral i de l'interior valencians, els atractius que reuneixen els seus pobles i ciutats o les singularitats dels seus paisatges.

Cultura valenciana, gastronomia, paisatges, experiències inoblidables, ambient universitari… trobarà en les rutes proposades. L'estudiant podrà apreciar que València destaca per la seua diversitat natural i cultural.

 
Organitza:

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: