Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

‘Llíria, Ciutat de la Música. Educació i Patrimoni’ serà el títol de la 1ª edició de la Universitat de la Tardor de Llíria (UTL)

‘Llíria, Ciutat de la Música. Educació i Patrimoni’ serà el títol de la 1ª edició de la Universitat de la Tardor de Llíria (UTL)

La Universitat de la Tardor de Llíria, organitzada per la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi i amb el finançament de la Diputació de València, se celebrarà el dijous 4 i el divendres 5 d'octubre en el Conservatori Municipal de la localitat a partir de les 18 hores.

Dijous vinent, 4 d'octubre inauguraran la Universitat de la Tardor de Llíria (UTL), a les 18 hores, l'alcalde de Llíria, Manuel Civera, la diputada de l'àrea de Benestar Social, Mercedes Berenguer, el vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, i la coordinadora de les jornades, Elvira Asensi. La Universitat de la Tardor de Llíria és un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i públic en general. “Llíria, Ciutat de la Música. Educació i Patrimoni” és una iniciativa que compta amb la participació de professorat de la Universitat de València (Facultat de Magisteri) i d’especialistes locals que aporten una visió àmplia del patrimoni musical i de les seues possibilitats educatives en la capital del Camp de Túria. La inscripció és gratuïta.

Aquesta primera edició de la UTL constarà de dues jornades en horari de vesprada. En la sessió del dijous, dia 4, els especialistes del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València impartiran tres conferències relacionades amb el patrimoni musical de Llíria, els seus paisatges sonors i la influència de les seues bandes en l'educació musical. 

El divendres, dia 5, els assistents podran gaudir de la participació dels especialistes locals, músics i compositors que, des del seua experiència, reflexionaran sobre els escenaris musicals, el folklore i les bandes de la localitat des d'una perspectiva històrica. Ambdues jornades finalitzaran amb sengles debats moderats per les coordinadores de la UTL, Elvira Asensi Silvestre i Ana Mª Botella Nicolás, en els quals els assistents podran participar exposant els seus punts de vista, reflexions o preguntes relacionades amb els temes tractats al llarg de la sessió.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana impulsa aquesta acció acadèmica. La Universitat de la Tardor de Llíria (UTL) forma part del programa de dotze Universitats Estacionals acordades per conveni entre el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat i l'àrea de Benestar Social de la Diputació de València, que es completarà fins a final d'any amb la Universitat de la Tardor de l’Eliana (UTE) (23 i 24 d'octubre); la Universitat de la Tardor d'Énguera (6, 7 i 8 de novembre) i la Universitat d’Hivern d’Ontinyent (UHO) (26 a 30 de novembre).

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies