Llista de Vídeos

L'espai Paisatge i Oratge ens parla hui del Patrimoni Immaterial de la Comunitat Valenciana.
La Plana de Requena - Utiel és el destí del nostre reportatge de Paisatge i Oratge de hui, que fem conjuntament amb Oratgenet i Jordi Payà.
L'espai Paisatge i Oratge fa parada hui a Bocairent, al cor de la Serra de Mariola.
Bétera, a la comarca del Camp de Túria, s'afegix al programa UNISOCIETAT. Ens apropem allà en l'espai Paisatge i Oratge.
La localitat d'Ayora celebra estos dies la XVII edició de la Fira Gastronòmica "El Primer Tall de la Mel".
L'espai Paisatge i Oratge fa parada hui en un dels paisatges més emblemàtics de la Comunitat Valenciana: l'Albufera.
En l'espai Paisatge i Oratge ens aproparem a conèixer hui la comarca del Camp de Morvedre i la ciutat de Sagunt.
Reprenem l'espai Paisatge i Oratge amb el II Congrés "Paisatge, Turisme i Innovació. Estratègies per al desenvolupament turístic territorial valencià", organitzat per l'Universiat de València i l'Agència Valenciana de Turisme i celebrat a l'Alcúdia (Ribera Alta).
En l'espai Paisatge i Oratge ens apropem a conèixer hui la comarca de la Safor.
L'exposició al "Centre del Carmen, Cultura Contemporània" ens proporciona una bona mostra dels contrastos territorials que podem trobar a la Comunitat Valenciana.
Vos recomanem l'exposició "Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats" a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on comprovareu la diversitat del nostre entorn.
L'espai Paisatge i Oratge fa hui parada a les rodalies del Massís del Caroig.
En l'espai Paisatge i Oratge ens aproparem a conèixer hui la comarca de l'Horta i el municipi d'Alaquàs.
En l'espai Paisatge i Oratge ens aproparem a conèixer hui el Racó d'Ademús.
La publicació ‘Les claus del turisme a la Comunitat Valenciana. Orientacions per a la presa de decisions’ i ‘Paisatges Valencians: Territori Turístic’ han sigut editades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'Agència Valenciana del Turisme en el si del projecte ‘Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats’, que és resultat del conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana de Turisme i la Universitat de València.
La Vall d'Albaida és esta setmana el punt d'encontrre del nostre espai Paisatge i Oratge.
Estrenem amb aquest vídeo l'espai 'Paisatge i Oratge'. Coneixerem de prop els paisatges de la Comunitat Valenciana de la mà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb la col·laboració de Jordi Payà.
Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.
El rector Esteban Morcillo ha mostrat el seu reconeixement als 10 ajuntaments que col·laboren amb UniSocietat i a les entitats que fan possible el seu desenvolupament: Caixa Popular, Caixa Ontinyent i la Fundació de la Universitat de València. El programa de formació territorial, UniSocietat, compta avui amb més d'1.500 estudiants repartits entre les seues 10 seus.
Professors universitaris experts en aquesta matèria impartiran conferències sobre transparència, participació i rendició de comptes en la gestió local. L'objectiu d'aquestes jornades és formar a representants electes i tècnics municipals, així com a la ciutadania en general, sobre polítiques de Govern Obert.
El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat i l'àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació van presentar l'1 de juny en el centre cultural La Nau un programa formatiu, conformat per un cicle de 14 jornades que es realitzarà entre juliol i novembre en les comarques valencianes.
La presentació va ser el divendres 3 de juny en l'edifici històric de la Nau. La Càtedra PROTECPOL naix de la voluntat d'ambdues institucions per dur a terme activitats culturals, de formació, recerca i divulgació científica, orientades a aprofundir en el coneixement i difusió dels aspectes relacionats amb la Protecció Ciutadana en la capital.
La Nau de la Universitat acull, un any més, aquest certamen. En aquesta 4ª edició, el catedràtic Rafael Mata de la Universitat Autònoma de Madrid va impartir una ponència sobre patrimoni i paisatge vitivinícola. A més, va haver una mostra del patrimoni cultural relacionat amb Terres dels Alforins amb música, cellers, gastronomia i les seues festes tradicionals.
Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies