comentaris
AÇÒ NO ÉS UN BLOG enllaçar notes

24-5-19, 13:17
Suspendre a un diputat que acava de ser elegit és una burla a la democràcia. I no haguent estat condemnat, és també una burla a l'Estat de Dret que inclou la presumpció d'inocència. Era previssible que el trifaxito franquista ho demanara, però els demòcrates han de rebutjar-ho.

14-2-19, 13:15
Pedro Sánchez semblava entestat en que els Presspostos no s'aprovaren: primer va provocar a Unidos mPodemos incomplint l'acord de limitar els preus dels lloguers, i ho va agreujar reconoguent al colpista Guaidó com a president de Venezuela. I quan Unidos Podemos no va caure en la trampa, va provocar als independentistes catalans trencant les negociacions amb ells a pocs dies del debat pressupostari. Aquest seguit de despropósits té solament dues explicacions: que Pedro Sánchez és imbécil, o que acomplia ordres dels poders econòmics (potser des de Bruselas) contraris al primer projecte de Pressupostos favorable a la classe traballadora. Haurem d'estar atents a la porta giratòria que creua quan abandone la presidència del Govern.

14-1-19, 14:17
"Rentistas" contra "trabajistas": la aberración de la Renta Básica universal e incondicional. En el artículo introductorio del dossier de El Salto de enero de 2019 sobre la Renta Básica se califica de "trabajistas" a quienes criticamos desde la izquierda la propuesta de Renta Básica. Y lógicamente, habría que llamar "rentistas" a quienes la defienden: el sistema capitalista otorga a una minoría el privilegios de vivir a costa del trabajo de otros, y ellos no propugnan la abolición de dicho privilegio, sino su universalización, la cual naturalmente es inviable. Pretenden justificar su viabilidad financiera con un articulo de Lluís Torrens, a quien presentan como economista pero que no parece saber matemáticas: afirma que "sólo con que tasásemos al 10% más rico de la población se podrían recaudar 10.000 millones de euros, aproximadamente un tercio de lo que costaría financiar la renta básica". Pero dado que la población de España es del orden de 40 millones de personas, con 30.000 millones de euros se podrían pagar a cada uno 750 euros anuales, lo cual ciertamente sería viable, pero no permitiría vivir dignamente ni salir de la pobreza. Para un estudio con rigor matemático de la cuestión, tenéis mi artículo "Treball Garantit versus Renda Bàsica" en https://www.uv.es/pla/tregavrb.htm.

2-11-18, 18:03
L'acusació de "sedició" és antidemocràtica (literalment, contra el poder del poble). I en tant que és inequívocament un delicte polític, acusar d'ell equival a reconèixer la condició de pres polític. Aquest delicte, clar, no existeix en països europeus democràtics, i per això no van demanar l'extradició per "sedició", sinó amb la falsa acusació de "rebelió", que ha estat rebutjada per tribunals europeus per no ajustar-se als fet per la falta de violència: acusar de "rebelió" era prevaricació.

12-10-18, 14:34
Pablo Casado ha demanat que el 12 d'octubre es pengen als balcons banderes d'Espanya. Jo ho he fet.

20-09-18, 14:43
He vist coses que no creurieu. He vist llaços grogs més enllà de Catalunya. He vist llums policials brillar en la Porta del Sol. La lluita per la llibertat no té fronteres.

11-09-18, 20:55
Acusacions mentideres sense proves és característic de la Llei Mordassa que delegats del nou Govern continuen aplicant. Teniu ací les meues alegacions a la multa arran d'una manifestació republicana.

8-09-18, 12:46
No són treballadors,, són criminals aquells que construeixen vaixells de guerra per als genocides saudíes. Anomenar-los "treballadors" és tan inadequat com anomenar treballador a un sicari o "treballadora sexual" a una prostituta: la seua activitat incrementa el P.I.B., però no genera riquesa social, sinó destrucció o degradació social. I una prostituta es pot considerar una víctima, però un sicari o un fabricant d'armes per a genocides és un botxí.

23-08-18, 12:48
De vegades les notícies falses esdevenen veritat. Des de finals de juliol es va difondre una convocatòria antinazi el 12 d'agost en Washington enfront d'una suposada convocatòria nazi o de "supremacistes blancs", com s'els anomena en USA. Jo la vaig publicar en Alteritat, per tal com em va arribar la informació de fonts fidedignes com ANSWER. I efectivament aquest dia es van concentrar milers d'antinazis enfront d'unes poques decenes de nazis, com es va mostrar fins i tot al Telediari. Resultava sorprenent els pocs nazis que acudiren, en un país on Trump va ser elegit (ull, no estic dient que tots els seus votant foren nazis, però molts ho eren). I ara m'assabente pel TIME del 20 d'agost que aparentment la convocatòria nazi era un bulo. I problablement els pocs nazis que acudiren ho feren assabentats per l'anticonvocatòria. Però amb la seua assistència la suposada falsa notícia va esdevenir vertadera.
/div>
13-08-18, 17:42
Desmentint les mentides policials amb les que me volen multar arran de la Marxa Republicana del 13 de maig, mitjançant un vídeo de la Radio i Televisió del Poble. Ací teniu les meues alegacions.

12-07-18, 13:42
Per a evitar que la humanitat s'extingisca hi haurà una única forma: canviar els costums per a que siguen les dones les que prenguen la iniciativa en les relacions sexuals. I espere que no s'exigisca als homes un consentiment exprés per a no acusar a les dones d'agressió sexual.

20-06-18, 17:22
Guàrdia Civil de Quartell intenta justificar amb mentides una proposta de multa contra mi per la meua tasca periodística en la Marxa Republicana des de Sagunt del 13 de maig. Podeu llegir ací les meues al.legacions.

13-05-18, 19:30
Per frenar l'independentisme el més intel.ligent que podrien fer Els Comuns en el Parlament de Catalunya és anunciar que no van a votar en contra de Quim Torra per a president de la Generalitat. D'aquesta manera anul.larien la presió de la CUP per a radicalitzar l'independentisme del candidat. I a més evitarien perdre credibilitat democràtica evitant alinear-se amb el bloc del 155 i contribuint al seu alçament.
08-05-18, 11:02
Adoctrinament, per als peperos, no és ensenyar la doctrina catòlica, sinó permetre la llibertat d'expressió en les aules. Un motiu més per a manifestarse en defensa de l'escola pública.
08-04-18, 11:00
Per a un sistema judicial corrupte violència no és la violació en grup d'una dona, sinó pegar pegatines en un cotxe policial.
08-04-18, 14:30
Els perills de la tecnologia jauen en llocs inesperats. Us transcric la carta que he enviat ara mateix a "Investigación y Ciencia":
"En el apunte sobre Inteligencia Artificial de la página 8 del número de "Investigación y Ciencia" de abril de 2018 puede leerse: "Hace poco, un equipo del Instituto de Tecnología de Massachussetts consiguió engañar a un programa de IA entrenado por Google para que clasificase como un rifle lo que en realidad era una tortuga de plástico de juguete. Si un futuro robot policía o soldado cometiese un error semejante, los resultados podrían ser trágicos".
Desgraciadamente, no hay que esperar a que llegue Robocop para que ello ocurra. Recientemente un policía mató a una persona en Estados Unidos tras haber confundido una tubería con un arma de fuego. Quizá habría que utilizar algo semejante el programa DeepXplore para el entrenamiento policial.
Más ominoso parece lo que se dice al final del apunte sobre "Los frenos del cerebro" en la página siguiente, que trae ecos de "1984": "Podríamos mejorar a las personas [al suprimirles los pensamientos] con fármacos que eleven el GABA?".
Desarrollará el Big Pharma algún producto para aplicar la censura antes de que los pensamientos lleguen a la boca?"
07-03-18, 14:13
La "ideologia de gènere", Munilla, és precisament discriminar a les dones asignant-lis rols socials diferents por ser-ho. La vaga feminista del 8M és precisament contra aquesta "ideologia de gènere"
07-03-18, 13:04
Parlar de concentracions no autoritzades és inconstitucional: En primer lugar, el artículo 21 de la Constitución española vigente establece que "Se reconoce el derecho de reunión pacífica y sin armas. El ejercicio de este derecho no necesitará autorización previa". Por tanto, hablar de concentraciones "autorizadas" no se ajusta a la Constitución. Y es inconstitucional hablar de concentraciones "ilegales" siempre que sean pacíficas y sin armas. Ciertamente, el apartado 2 del mismo artículo establece que "En los casos de reuniones en lugares de tránsito público y manifestaciones se dará comunicación previa a la autoridad, que solamente podrá prohibirlas cuando existan razones fundadas de alteración del orden público, con peligro para personas o bienes". Pero aparte de que es dudoso que se puedan considerar "lugares de tránsito público" las puertas o los patios de los centros de trabajo, en todo caso ello es un requisito administrativo que obliga únicamente a los convocantes, y no afecta a las personas que simplemente participen en las concentraciones. Por ello, si estos mensajes son auténticos sus autores deberían aclarar estas cuestiones para no inducir a engaño a sus destinatarios.
31-12-17, 13:42
Que un candidat a la Presidència de la Generalitat puga presentar la seua candidatura telemàticament és una anomalia. Però l'anomalia la genera el fet que hi haja un ordre de detenció contra ell, producte de l'actuació dels acòlits judicials del PP.

27-9-17, 11:59
L'1 d'octubre, amics i amigues de Catalunya, què tal si introduïu en l'urna aquesta papereta? Ja sé que no té valor legal, però l'altra tampoc.
Vols que Catalunya forme part d'una REPÚBLICA FEDERAL?

12-9-17, 10:40
Qui no defense conseqüentment el dret d'autodeterminació del poble de Catalunya no tindrà autoritat política per parlar de trencament democràtic ni de leninisme.

3-8-17, 16:24
Antiturisme és feixisme, no "anticapitalisme", i equipara als seus practicants amb fanàtics yihadistes. Singularment, en Espanya es dirigeix contra el que s'anomena "turisme de mases", que prové principalment de treballadors en vacances o jubilats: el turisme de "èlit" s'allotja en hotels de luxe i no necessita viatjar en un "autobús turístic".

26-7-17, 20:41
Que valencians, balears i catalunyesos parlem la mateixa llengua és una evidència que vol negar el mateix Virrey (A.K.A. delegat de govern) del PP a la "Comunitat Valenciana", Juan Carlos Moragues, que volia prohibir l'exhibició d'un símbol democràtic com és la bandera republicana. Lliurar-nos dels feixistes i irracionalistes del PP en el Goven és una urgència democràtica i científica.

6-5-17, 17:20
Votar a Macron avui és obrir el camí a Le Pen demà, a l'hipotecar una alternativa d'esquerres. Bé per Melenchon.

6-5-17, 17:15
Votar a Pedro Sánchez és votar contra Rajoy: si guanya podrem posar-nos d'acord en una moció de censura per expulsar als corruptes del govern i aplicar les mesures que ja han estat votades al Congrés dels Diputats, derogant la Llei Mordassa, la darrera Reforma Laboral i la LOMCE.

5-5-17, 13:30
La restauració de la República ha de ser l'objectiu democràtic compartit pels demòcrates en l'Estat Espanyol i pels rebels en l'Imperi Galàctic.

27-4-17, 13:52
"Nosaltres parim, nosaltres som les mares". Sembla una obvietat, però cal establir-ho legalment enfront dels que volen anomenar "maternitat subrrogada" al lloguer d'úteros. És l'embaràs, no l'origen genètic dels gametos, el que fa la maternitat.
I per als que no puguen tenir fills està ja oberta la via de l'adopció, que ha de comptar amb totes les garanties legals per a proscriure la comercialització dels bebés.
Un problema diferent, que necessitaria una solució diferent, és la possibilitat d'unitats familars formades per més de dos adults (el que s'ha vingut a anomenar "poliamor"), en les quals la pàtria/màtria potestat podria ser compartida. Però la solució per a això, seria la legalització de tals unitats familiars (que supose serà recolzada amb entusiame pel que critiquen el "amor romàntic" possessiu i exclussivista.

26-10-16, 14:07
Donald Trump fa amb dones el mateix que molts retors fan amb xiquets. Serà per això que la dreta religiosa nordamericana continua donant-li suport?

7-8-16, 11:47
El salmó contracorrent de Diagonal és una magnífica trobada lèxica, amb un joc de paraules connectant críticament el color de les pàgines que parlen de negocis i el peix que remunta els rius.

A petición del gobierno central, el Tribunal Constitucional a instado a la Fiscalía para que suspenda la lluvia2-8-16, 13:15
Suspendre una declaració és pretendre ignorar un fet, como si se "suspenguera" la Llei de la Gravetat. Me recorda als estudiantes que demanaven la retirada de l'Informe Bricall, confonent un Informe amb un projecte de Llei. Aquest és el "nivell" del nostre Tribunal Constitucional. Caldria tornar-los a l'escola http://www.publico.es/politica/tc-suspende-cautelarmente-resolucion-del.html

13-7-16, 12:53
Amb Bernie Sanders, Hillary for USA, Sánchez per Espanya

11-7-16, 13:05
Les sobra rencor y les falta análisis a los supuestos "críticos del PCE" que se congratulan "Ante el (supuesto) fracaso de una deriva estratégica". Repite el tópico pedrosanchezista de "votando junto al PP" por no haber apoyado al PSOE cuando éste se negó a pactar con la izquierda un gobierno progresista posible tras el 20D. Y obvia un dato fundamental: Unidos Podemos obtiene 5 millones de votos y 71 diputados, una base importante para construir una alternativa. Ver mi análisis en http://www.uv.es/pla/sogahorc.htm donde explica porqué tras el 26J sí hay que votar a Pedro Sánchez "como la soga sostiene al ahorcado" para conseguir un gobierno de regeneración democrática.

25-6-16, 13:58
Pel Brexit hi havia molts motius de dretes, i pocs motius d'esquerres per al Remain. Per això ha guanyat el Brexit. L'alternativa: una Europa solidaria (que no existeix) on es respecte la decisió de la ciutadania (com en UK).

4-4-16, 17:29
Encruament: si Podemos cedeix davant PSOE+C's, IU serà l'alternativa. Si es repeteixen les eleccions, hem d'anar junts IU i Podemos.

25-12-15, 21:20
Qui s'oposa a un pacte per a un govern de progrés alegant que no es pot parlar amb els que "quieren romper España" està trencant Espanya.

12-12-15, 16:31
Anomenen acte de guerra a un atemptat terrorista en Paris, i atemptat terrorista a un acte de de guerra en Kabul.

25-6-14, 12:51
Construyamos la Unidad Popular comenzando por la reunificación de IU e IU-CM. Después de la entrevista con Garzón en la que Pablo Iglesias ha rechazado la unidad de Podemos con IU, ésta no será posible antes de las elecciones generales. Y no podemos avanzar hacia la Unidad Popular dividiendo lo existente mediantes OPAs hostiles, ni de Podemos hacia IU ni de IU hacia Podemos, sino a través de un proceso prolongado a partir de las plataformas unitarias existentes con respeto a su pluralidad y a su unidad interna.

6-12-13, 17:27
Arnaldo Otegi és el Mandela basc: com Mandela, és un pres polític; com Mandela, es va negar a condemnar les acciones armades; com Mandela, ha treballat per una sortida democràtica al conflicte del seu país on tothom puga exercir el seu dret de vot; però a diferència de Mandela, continua viu i en presó.

22-11-13, 23:23
Privatitzar els serveis mínims és inconstitucional: el que diu l'article 37 de la Constitució que els fonamenta és "assegurar el funcionament dels serveis essencials a la comunitat". Doncs, si són serveis essencials no es poden privatitzar. I si s'han privatitzat no es poden declarar serveis mínims. De manera que si volen posar serveis mínims en uns serveis privatitzats, primer que els desprivatitzen.

15-9-13, 12:47
La hamburguesa original, “sorprendentemente cercana” a la sintética

I have a dream -> I have a drone28-8-13, 20:33
Preten Obama caducar el somni de l'activista no-violent Martin Luther King jr. 50 anys després, fent que un president negre ordene un atac criminal contra Síria?

29-7-13, 17:27
Es discriminatorio si una mujer acude a un centro público de salud acompañada por un hombre, solicitan asistencia para tener un hijo y les piden certificado de matrimonio (1). Es discriminatorio si una mujer sola acude a un centro público de salud con problemas de fertilidad y para ser atendida le piden el certificado de matrimonio (2). Es discriminatorio si un hombre solo acude a un centro público de salud con problemas de fertilidad y para ser atendido le piden el certificado de matrimonio (3). Es discriminatorio si un hombre y una mujer casados legalmente acuden a un banco de semen y el certificado de matrimonio, y sólo éste, les permite obtenerlo gratuitamente (4). Es discriminatorio si se reconoce el derecho a la maternidad, pero no el derecho a la paternidad (5). Es discriminatorio si una pareja lesbiana tiene derecho a recurrir gratuitamente a un banco de semen, pero una pareja de hombres homosexuales no tiene derecho a recurrir gratuitamente a un vientre de alquiler (6). Es discriminatorio si una mujer sola tiene derecho a recurrir gratuitamente a un banco de semen, pero un hombre solo no tiene derecho a recurrir gratuitamente a un vientre de alquiler (7).

5-1-13, 17:00
Juan Carlos confesa que una de les seues principals preocupacions és l'atur; deu veure vindre la República.

31-12-12, 16:52
L'estafa de les preferents és la versió bancària del timo del "tocomocho".

26-11-12, 15:45
L'electorat de Catalunya no ha rebutjat el "sobiranisme" de CiU, sinó les seues retallades socials: pujen ERC, ICV-EUiA i CUP.

11-11-12, 14:00
Artur Mas no vol la independència; el que vol és dependre directament d'Angela Merkel.

1-11-12, 17:52
Olivas i Rato han afonat el Banco de Valencia i Bankia, respectivament: poden ser futurs ministres d'Economia, com Guindos que va contribuir a afonar Lehman Brothers

30-10-12, 10:15
Cifuentes vol multar als que arriben puntuals a una manifestació perquè deu pensar que la puntualitat és antiespanyola. Voldrà espanyolitzar als manifestants.

28-10-12, 13:05
Cristina Cifuentes, Delegada del Govern en Madrid, envia a més de 1000 polizies per a reprimir als manifestants que reclamen democràcia davant el Congrés dels Diputats, però no es capaç de posar a disposició de la justícia al seu marit, Francisco Javier Aguilar Viyuela, condemnat judicialment en "ignorado paradero".


28-10-12, 12:48
La polizia va esborrallar un mural amb uns polizies colpejant a unes dones i ara el govern diu que el va "netejar".

26-10-12, 14:21
Això de que el PP vol molt a Catalunya deu ser com alló del maltractador que volia molt a la maltractada.

24-10-12, 12:55
Si Cifuentes vol multar als promotors de la protesta davant el Congrés, hauria de multar a Rajoy i Montoro.

6-10-12, 23:56
#ARVrescate Marhuenda miente: la Constitución no prohibe manifestarse ante el Congreso (@plalopez) octubre 6, 2012
#ARVrescate Y el Código Penal sólo lo prohibe si altera el normal funcionamiento del Congreso. Pedraz ha sentenciado que el #25S no lo hizo (@plalopez) octubre 6, 2012

24-9-12, 17:14
Cospedal es confundeix, perquè el 23F els antidemòcrates van segrestar el Congrés, i els demòcrates el van rodejar per a rescatar-ho. Com el 25S.

24-9-12, 17:05
Perquè escandalitzar-se per unos fotos de Kate en top-less i no per unes fotos seues amb chador? O viceversa.

22-5-12, 11:18
"Violència verbal i gestual" és el motiu adduït per sancionar a 3 dels 26 identificats durant la Intifalla.  Tant de bó la polizia utilitzés únicament aquesta "violència"!

Rato a la presó8-5-12, 22:40
Que ixca de la presó Laura Gómez per a que entre Rodrigo Rato, que ha afanat milions d'euros mentres el banc que presidia tenia pérdues. Ja està bé que els bankers se la porten crua i s'en vagen "de rositas". Si el banc tenia pérdues, de quins beneficis sortia la paga de Rato? I per favor, que no diguen que era el seu "salari". En quin conveni col·lectiu s'havia negociat? Se ho havia assignat ell mateix. I pel que fa al seu "treball", cal recordar que el seu va ser un nomenament polític... i que si haguéren nomenat al conserge no ho hagués fet pitjor. Ah, i per cert: també va furtar Bancaixa al poble valencià.
        31-5-12, 18:37    I ara surten a la llum els seus antecedents familiars en latrocini bancari: tant de bó seguisca també el camí del seu pare cap a la presó!

17-4-12, 21:12
Nacionalitzar REPSOL seria l'acció lògica d'un Govern d'Espanya. Però com el que hi ha és un Govern del Capital, s'oposa a la lògica nacionalització d'YPF pel Govern d'Argentina.

4-4-12, 15:24
Els pressupostos recessionistes de Rajoy afonen la borsa i disparen la prima de risc: generaran més dèficit.

24-2-12, 15:51
Si una banda terrorista de policies nazionals es va encarnissar dimecres per la nit amb uns estudiants que passejaven tranquilament pel carrer Ferran el Catòlic de València, això no és "extralimitació policial", sinò simple terrorisme, un intent de terroritzar a la joventut fent realitat el lema "vosaltres, feixistes, sou els terroristes". Sobre ells haurà de caure tot el pes de la llei.

14-2-12, 10:59
Cal una vaga general per a que la protesta laboral no derive en terrorisme individual

9-2-12, 18:08
Garzón ha estat condemnat per aplicar als corruptes pràctiques antijurídiques com les que aplicava a l'esquerra abertzale

31-1-12, 9:51
Rajoy convoca la vaga general que els sindicats majoritaris volen evitar. S'haurà afiliat a la CGT?

26-1-12, 12:43
Un Jurat Popular en Chicago probablement hagués absolt Al Capone

25-1-12, 13:07
Llibertat per a Otegi i Garzón

22-1-12, 11:13
La Justícia és igual per a tothom: el Tribunal Suprem va prevaricar contra Bildu i està prevaricant contra Garzón

20-1-12, 21:35
Potser els preocupen més les càrregues que les descàrregues i per això hagen atacant MegaUPLOAD

20-1-12, 17:28
Què diria Soraya si el Govern de Cuba demanés la llibertat d'Arnaldo Otegi?

20-1-12, 17:21
Atac als drets d'autor dels que havien dipositat els seus treball en Megaupload

18-1-12, 19:10
Garzón ha fet a l'"entorn" de Correa el mateix que va fer a l'"entorn" d'ETA. Aleshores, de què es queixen?

17-1-12, 10:47
Quan demanarà perdó el PP pels morts de Fraga?

13-1-12, 18:54
Si l'objectiu dels sindicats majoritaris en la negociació salarial és, junt amb la patronal, "mejorar la competitividad de las empresas y la creación de empleo", qui defensarà el poder adquisitiu dels treballadors?

13-1-12, 18:27
Carmen Chacón no és la seua solució, però Rubalcaba sí és el seu problema

11-1-12, 20:41
Obama acusa a Chávez que “las acciones de su gobierno han restringido los derechos universales del pueblo venezolano, amenazan los valores democráticos y no contribuyen a la seguridad de la región”. Per a ell els drets universals no són les llibertats polítiques ni la educació i sanitat públiques i gratuïtes, sinó la subordinació al capital financer internacional, els valors democràtics es defensen en la presó de Guantánamo i es contribueix a la seguretat a través de guerres d'agressió.
        12-1-12, 14:32 Obama converteix oficialment a EE.UU. en un Estat Policial  

11-1-12, 17:49
Pensarà el Govern que els retalls ens donen risa i per compensar-ho ens voldrà fer plorar. Serà aquest el motiu de l'adquisició massiva de gasos lacrimògens?

11-1-12, 17:37
Que un català com Guardiola parle català és tan estrany com que el caball blanc de Santiago siga blanc.

31-12-11, 19:40
Rajoy és més ràpid que Zapatero: aquest va tardar 2 anys en incomplir el seu programa electoral; Rajoy no ha tardat ni 2 setmanes

24-12-11, 16:05
Tenen raó tots en el PSOE: els "crítics" per criticar les polítiques antisocials del govern de Zapatero; els "contracrítics" per recordar que hi havien segut partícips

22-12-11, 14:55
Ha estat una errada que enlloc d'un executiu de Goldman Sachs, el banc que governa el món, Mariano Rajoy haja nomenat Ministre d'Economia a un ex-executiu de Lehman Brothers, el banc la fallida del qual va fer esclatar la crisi? Potser haja confós els noms per un insuficient coneixement de l'anglés?

20-12-11, 17:47
S'ha fet marxista Mariano Rajoy? Tasa de reposició zero de jubilació de funcionaris suposa declarar a extingir tots els cossos de funcionaris, i per tant l'Estat mateix. Perdó! Les "Forces de Seguretat" estan excloses: aquesta és l'única part de l'Estat que Rajoy vol conservar

30-11-11, 17:49
Si Urdangarín no torna la pasta, els mercats es posaran nerviosos, la monarquia no donarà confiança als mercats, Merkozy dictarà que es proclame la repúblika i haurà de preparar les maletes per a tota la familia #iñakidevuelvelapasta #urdangarindevuelvelapasta

29-10-11, 12:08
"cuando se llama a un poderoso que te venga a defender y ayudar con sus armas (...) resultan casi siempre perjudiciales para quien las reclama, pues queda arruinado si pierde y, si vence, prisionero de ellas". Afganistan? Iraq? Líbia? "El príncipe", de Nicolás Maquiavelo, 1522.

27-10-11, 18:34
Que recapitalitzen a les persones i retallen als bancs

21-10-11, 14:19
Demanar perdó per les tortures tant com per els assassinats pot ser un resultat del diàleg sobre les conseqüències del conflicte en Euskadi

19-10-11, 12:25
És positiu que l'extrema dreta qualifique com a victòria d'ETA la Conferència Internacional per la Pau que ha reclamat a ETA al cesament definitiu de l'activitat armada. Això animarà a ETA a acceptar aquesta reclamació.

14-9-11, 18:11
Ataquen la capital i l'embaixada nordamericana, resistint durant moltes hores a les forces nordamericanes. Afganistan 2011... o Vietnam 1968? L'ofensiva del Tet va marcar el principi de la fi de la desfeta nordamericana en Vietnam.

8-9-11, 11:40
Angela Merkel mana més en Espanya que en Alemanya, on ha tingut un estrepitós fracàs electoral al seu Estat natal.

3-9-11, 14:41
Diuen que prioritzaran el pagament del deute i els mercats no se fien. Normal: excusatio non petita, acusatio manifesta

31-8-11, 13:22
L'únic diputat no trànsfuga del PSOE és Antonio Gutiérrez. Tots els demés han votat en contra del seu programa electoral.

30-8-11, 16:23
La prohibició d'endeutar-se, seria acceptada per un ciutadà adult? Tracten a la ciutadania com a infants irresponsables els que volen imposar la prohibició constitucional d'endeutar-se sense ni tan sols consultar-li.

30-8-11, 16:20
Bombardejarà l'OTAN als nomenats "rebels" per protegir a la població civil de Sirte?

10-8-11, 14:04
Potser dubten què és pitjor: milers d'indignats violents com al Regne Unit o milions d'indignats pacífics com en Espanya.
10-8-11, 13:59
Pensarà que són violents els seguidors de Ratzinger. Per això la Delegada del Govern del PSOE considera perillosa que coincidisquen amb els pacifistes laïcs i del 15M. Potser no li falte raó, atenent a la història, però en tal cas el que hauria de prohibir és la vinguda del predicador de la intolerància.

ANTERIORS
Per a enllaçar notes cal posar la trajectòria "http://www.uv.es/pla/", el nom del fitxer "noblog3.htm" (o "noblog2.htm" o "noblog.htm" si és anterior), el signe "#", la data, el signe de subrratllat "_" i l'hora . Per exemple, la darrera nota s'enllaçaria com http://www.uv.es/pla/noblog3.htm#27-4-17_13-52