Logo de la Universitat de València Logo Departament de Comercialització i Investigació de Mercats Logo del portal

.
.
.
.

La Facultat d'Economia de la Universitat de València ha estat ratificada com a membre de ple dret de l'EFMD.

  • 20 de setembre de 2016
EFMD

El juny passat altres deu escoles de diferents llocs també van ser ratificades com a membres de ple dret, com Boston University, Queen 's University Belfast, IFIM-Índia, o Human University Business School de la Xina.

La iniciativa va ser dirigida pel Master in Business Administration, IMBA, un Màster de doble titulació, d'un any de durada, impartit conjuntament amb altres cinc universitats dels EUA, Anglaterra, Alemanya, França i Rússia, que formen part de la aliança International Business School, IBSA. Aquest programa internacional és ofert pel Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d'Economia i ofereix una especialització de màrqueting en el segon semestre.

La EFMD ofereix serveis per tal de millorar la qualitat de les escoles de negocis a tot el món. El seu processos d'acreditació EQUIS i EPAS són els segells de la major rellevància en les millors escoles i graus, es lliuren per millorar l'educació de gestió a tot el món. Aquesta distinció internacional va més enllà de les certificacions nacionals com ANECA a Espanya. La Universitat de València, Facultat d'Economia és la primera institució acadèmica pública d'Espanya en ser ratificada com a membre de EFMD i posiciona la Facultat d'Economia de la Universitat de València com una escola superior en gestió i economia com d'altres institucions privades espanyoles, Institut d'Empresa, Esade o IESE.

Més informació www.uv.es/imba