Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Cicle de conferències "El llegat de Prometeu"

  • Cicle de conferències "El llegat de Prometeu"
  • Científics valencians d'excel·lència
  • Febrer - Maig 2009

El llegat de Prometeu

Primera part del cicle de conferències impartides pels científics que han obtingut el projecte d’excel·lència Prometeu 2008 de la Generalitat Valenciana. La comunicació social de la ciència és una labor important que els científics professionals han de considerar entre les seues activitats. Aquest cicle pretén apropar al públic general l’objectiu d’aquests projectes d’investigació i el desenvolupament de les activitats que aquests grups d’excel·lència duen a terme.
La segona part del cicle, amb les conferències de la resta dels investigadors principals amb projecte Prometeu 2008, tindrà lloc d’octubre a desembre de 2009.
Hem dotat aquesta activitat del caràcter bidireccional que ha de tenir la comunicació social de la ciència. A més del debat amb el públic que es realitzarà en cada una de les conferències, els possibles participants i oients poden dirigir les seues preguntes i comentaris amb antelació, escrivint a l’adreça electrònica culturacientifica@uv.es
L’assistència a aquestes 11 conferències és una activitat convalidable per 2 crèdits de lliure elecció per als estudiants de la Universitat de València. Aquest curs també s’ofereix com a curs de formació del professorat del Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) de València.
Coordina i presenta el cicle: Vicent J. Martínez (Observatori Astronòmic de la Universitat de València). Més informació

Totes les conferències tindran lloc a les 19,30 h. en l'Aula de cultura de la CAM Llotgeta
Pza. del Mercat nº 4. València

Fundación española para la ciencia y la tecnología CAM. Caja Mediterráneo. Obras sociales
Càtedra de divulgació de la ciència

Gobierno de España. Ministerio de ciencia e innovación