Ciclo de conferencias online
Cómo nos influyen los ODS
26 de mayo de 2021
Frutas y verduras
18:30h “Las frutas y las verduras en los dilemas de la alimentación del futuro”.
Pere Puigdomenech i Rosell. Professor d'Investigació Emèrit. Centre for Research in Agricultural Genomics. CSICIRTA-UAB-UB
19:00h “Frutas y verduras, Salud y Sostenibilidad”.
Anna Bach. Professora de l'Àrea de Nutrició i investigadora del grup FoodLab. Estudios de ciencias de la Salud
Modera: Rebeca Fernández Carrión. Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Centre d'Investigació Biomèdica en Red Fisiolpatologia de l'Obesitat i Nutrició (CIBERBORN), Unniversitat de València.
Inscripción: https://ir.uv.es/Z8STG4C
Ciclo organizado por UV Sostenibilidad, Càtedra de Cooperación y Desarrollo Sostenible, Vicerrectorado de Igualdad, Diversidad y Sostenibilidad, Vicerrectorado de Internacionalización y Cooperación y La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica
Fecha 26 de mayo de 2021 de 18:30 a 20:15. Miércoles.
En linea
UV Sostenibilitat, Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible, Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat y Sostenibilitat, Vicerrectorat d'Internacionalizació i Cooperació y La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.
Contacta sostenibilitat@uv.es
https://www.uv.es/uvsostenible/ODS26maig.pdf
https://www.uv.es/uvweb/nulles/universidad-sociedad/personas-entorno-1286142447654.html