Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

1ª edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar

Curso académico 2019 - 2020

Període de l'esdeveniment: De 14 d’octubre de 2019 a 8 de novembre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Campus Tarongers

 
Descripció:

La Càtedra d'Empresa Familiar, juntament amb el servei d'UVOcupació, inivirn la primera edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar. El curs començarà el 8 de novembre de 2019 i serà impartit per professors de la Universitat de València i per col·laboradors-professionals externs, amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat dels estudiants en les Empreses Familiars

Aquesta primera edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar, té com a objectiu millorar els processos d'ocupabilitat dels estudiants en les empreses familiars, tenint en compte que les empreses familiars representen el 66% de l'ocupació a Espanya (Institut de l'Empresa Familiar 2015). El coneixement d'aquestes realitats permetrà que els professionals del demà tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, bé siga com a membres de famílies empresàries, o bé com a professionals aliens a la propietat que sàpiguen donar suport als processos de millora amb el suficient nivell d'empatia amb el projecte familiar.

El curs forma part de l'oferta del servei UVOcupació, elque implica que els crèdits poden ser convalidats en els graus de la Universitat de València.

Inscripció

 

 
Organitza:
 

Contacta: cef.uveg@gmail.es

 
Més informació: