Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Vista de València

1ª Edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar

  • 11 d’octubre de 2019

La Càtedra d'empresa Familiar juntament amb el servei d'UVEMPLEO inicien la primera edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar. Aquest curs començarà el 08 de novembre de 2019 i serà impartit per professors de la Universitat de València i per col·laboradors-professionals externs, amb la finalitat de millorar l'empleabilidad dels estudiants en les Empreses Familiars.

En aquesta primera edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar, té com a objectiu millorar els processos d'empleabilidad dels estudiants en les empreses familiars, tenint en compte que les empreses familiars representen el 66% de l'ocupació a Espanya (Instituto de la Empresa Familiar 2015). El coneixement d'aquestes realitats permetrà que els professionals del demà tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, bé siga com a membres de famílies empresàries, o bé com a professionals aliens a la propietat que sàpien recolzar els processos de millora amb el suficient nivell d'empatia amb el projecte familiar.

Programa.

Pots preinscribirte en el curs a través del següent enllaç:

http://www.fundacio.es/cursos/ver_curso.asp?id=9920&patronat=1&idioma=cas

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies