Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Sponsors

La Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València compta amb sis organitzacions que col·laboren externament en la seua missió de generar i difondre coneixement.

PROMOTORS

 

AVE | AVE - Asociación Valenciana de Empresarios L'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) és una associació de caràcter voluntari i sense ànim de lucre, l'objectiu del qual és promoure el desenvolupament socioeconòmic i la integració territorial de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.
SIF ACADEMY 2017 - La escuela inspiracional de la franquicia

La seua missió és la formació d'empresaris, directius i emprenedors i el foment del lideratge, l'esperit emprenedor i la cultura de l'esforç. EDEM, Llançadora i Angels constitueixen Marina d'Empreses: un gran ecosistema empresarial, capaç d'atraure i desenvolupar talent; i una aposta per la creació de riquesa, ocupació i foment de l'emprenedoria.

No hay ninguna descripción de la foto disponible. L'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar-IVEFA és l'espai i la veu de l'empresa familiar. Una associació empresarial independent i sense ànim de lucre, l'objectiu del qual és ajudar les empreses familiars a prosperar en les seues activitats, facilitar el seu desenvolupament professional i protegir els seus interessos econòmics. A més d'acompanyar-les en els trànsits generacionals i secundar-les en la prevenció de conflictes familiars.
Instituto de la Empresa Familiar - IEF

Interlocutor de referència de l'empresa familiar davant les Administracions, institucions, mitjans de comunicació i la societat en general.

Membrane proteins group of the University of Valencia

 

La Universitat de València té com a missió formar professionals competents en l'àmbit europeu i fomentar una investigació de prestigi i d'impacte internacional que contribuïsca al desenvolupament de la nostra societat. La formació i la investigació fomenten les tasques que també realitza en l'àmbit de difusió de la ciència i la cultura i en la reafirmació dels valors democràtics de la societat en general, i de la valenciana en particular. 

 

 

PATROCINADORS

 

Broseta Abogados - Fundación Conexus És una signatura de referència en el sector legal caracteritzada per la seua implicació i compromís amb la qualitat i l'excel·lència en el servei al client.
Evaluación de Bankia 2020 | Encuentra aquí 3 alternativas y ... CaixaBank és el grup financer líder a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100% de BPI, amb un model de banca universal socialment responsable que aposta per un servei pròxim i de qualitat. El banc té al voltant de 21 milions de clients en el mercat ibèric, la major xarxa comercial de la península, amb unes 6.300 oficines i 15.400 caixers automàtics, i el lideratge en banca digital amb 10 milions de clients digitals. Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència per al teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors.