Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Logo Càtedra Ciutat de València

Què és CEF-UV?

La Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, creada en 2006, va ser impulsada per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), l'Escola d'Empresaris (EDEM), l'Institut d'empresa Familiar (IEF) i l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar (IVEFA) i compta amb el patrocini de Bankia i Broseta.

Aquesta Càtedra es defineix com un espai de trobada i intercanvi de coneixement entre membres de la comunitat universitària (UV), empresaris i professionals que treballen en l'àmbit de l'empresa familiar valenciana (AVE; EDEM) i organitzacions d'àmbit nacional i supranacional especialitzats en l'estudi de l'empresa familiar (IEF).

L'objectiu d'aquesta càtedra és la recerca i la docència de la problemàtica i les perspectives de futur de l'empresa familiar. La col·laboració entre les institucions impulsores pretén fomentar l'intercanvi d'informació i coneixements en l'àmbit propi de les seues activitats, el desenvolupament d'activitats conjuntes d'estudi, la recerca, la formació i l'organització d'espais de trobada entre acadèmics, empresaris i estudiants.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies