Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Logo Càtedra Ciutat de València

Director de la Càtedra

Alejandro Escribá-Esteve

Alejandro Escribá-Esteve

Professor Titular d'Organització d'empreses de la Universitat de València, acreditat com a Catedràtic d'Universitat per l'ANECA des de desembre de 2015.

 

Va iniciar la seua labor com a docent universitari en el camp de l'organització d'empreses en 1993. Està especialitzat en l'estudi dels equips de direcció i òrgans de govern, i la seua relació amb l'estratègia empresarial. La seua docència gira entorn de temàtiques de tècniques de diagnòstic estratègic, estratègies competitives i corporatives, i govern corporatiu. La seua recerca està fortament relacionada amb les problemàtiques de les empreses familiars, especialment quant a les problemàtiques d'adreça, govern, presa de decisions estratègiques i competitivitat empresarial.

Va ser fundador del Màster en Estratègia d'empresa de la UV, i director del mateix entre 2008 i 2012.

Ha exercit llocs de responsabilitat en els òrgans de govern les principals associacions científiques d'àmbit nacional (ACEDE) i internacional (EURAM).

En el plànol investigador, és autor de nombrosos treballs publicats en revistes científiques i d'informes tècnics de caràcter aplicat. És investigador principal de projectes de recerca competitius finançats pel Ministeri d'Economia i Competitivitat.

Ha sigut visiting professor en diverses universitats estrangeres, tals com Bocconi University (Milà); HEC Mont-real (Mont-real); Concòrdia University (Mont-real); UCSC (Milà).

En l'àmbit pràctic, ha col·laborat activament amb empreses de diversa naturalesa, grandària i activitat. Al llarg de la seua carrera ha tingut l'oportunitat de col·laborar amb empreses com Deloitte; Consortia Consultors; Altair Consultors; GREFUSA; ETRA; Syntech Research Spain; AECTA; ADEIT; Broseta Advocats; AIDIMA; Cambra de comerç de València; ANDEMAR; o TECUM, entre unes altres.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies