Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Docència vinculada a la Càtedra : cursos, seminaris i conferències

Les Empreses Familiars representen el 66% de l'ocupació privat a Espanya. Per això, la Càtedra s'esforça a traslladar els estudiants de la Universitat de València, i a tots aquells que s'interessen en la nostra activitat, les oportunitats laborals que oferixen este tipus d'empreses, així com les característiques més importants i el funcionament de les mateixes. D'esta manera, aquells que s'integren en les seues plantilles podran contribuir a millorar la gestió i la perdurabilitat de les empreses familiars.

La Càtedra d'Empresa Familiar organitza anualment cursos, seminaris i conferències sobre estes temàtiques, que perseguixen els següents objectius:

  1. Conéixer què és una EF, els diferents agents socials que intervenen en ella i el rol que exercixen i les característiques distintives que adquirix en cada fase del seu cicle de vida.
  2. Analitzar les fortaleses i també els principals problemes de les EF, així com els llits i estratègies per a superar-los.
  3. Assimilar el perfil de la cultura i els conflictes típics en l'EF i com poden conduir-se amb tècniques de mediació i negociació.
  4. Presentar una sèrie d'instruments eficaços per a articular el govern de l'EF, les relacions entre família i empresa i la presa de decisions estratègiques.
  5. Conéixer l'EF com a ens jurídic en els seus aspectes civils, mercantils, laborals i fiscals Comprendre el procés de successió, el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.
  6. Promoure les competències necessàries per a l'ocupabilitat en les empreses familiars, aportant valor a través d'un bon coneixement de la seua idiosincràsia.
Cursos: Aspectes clau
Cursos EF Ocupabilitat
Seminaris i conferències