Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Observatorio GECE

El Observatori de Govern, Estratègia i Competitivitat de l'Empresa és fruit de la col·laboració entre CaixaBank i l'Ivie. Naix amb l'objectiu de conèixer l'estat i l'evolució de la competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana i Espanya, identificar els factors i causes internes que contribueixen a la seua millora i, finalment, estudiar de manera dinàmica l'efecte sobre la competitivitat dels canvis en les característiques empresarials, les estratègies adoptades i l'evolució dels òrgans de govern i lideratge.

L'anàlisi de la competitivitat empresarial que va a realitzar el Observatori GECE s'alimenta de la informació dipositada en el Registre Mercantil i també de dades proporcionades per les pròpies empreses a través de la participació en un panell denominat 4 CIRCLES. La participació en el panell permet a les empreses tenir accés a informes i diagnòstics personalitzats, amb major nivell de detall, que els permetran abordar processos de reflexió estratègica a partir d'informació objectiva i rigorosa, i obtenir recomanacions o orientacions per part de l'equip de recerca de l'Observatori.

La participació en el panell implica per a les empreses proporcionar informació qualitativa mitjançant la resposta de qüestionaris breus cada any sobre temàtiques de govern corporatiu, estructura de propietat, relacions família-empresa (en el cas de les EF), i enfocament estratègic i d'analitzar de manera sistemàtica la competitivitat de les empreses i els factors interns que poden contribuir a la seua millora.

Observatori GECE. Informes i anàlisis
Observatori GECE. Claus
Observatori GECE. Formulari d'inscripció