Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

La Càtedra INNOVA LABORA UV col·labora a les Jornades d’Energies Renovables i Transició Energètica

  • 28 de febrer de 2019
Image de la noticia

El departament d’Energia i Aigua del Centre Integrat Públic de Formació Professional Catarroja organitza les Jornades d’Energies Renovables i Transició Energètica, on es debatrà temes d’actualitat com el futur de les renovables, l’autoconsum i la mobilitat sostenible.

Les jornades es celebraran durant els dies 27 de març del 2019 en el Teatre Auditori Catarroja, en la població de Catarroja i el 28 de març en les instal·lacions del mateix centre.

Les taules redones del dia 27 comptaran amb la participació de representants d’empreses liders del sector energètic i de les energies renovables com; REE operador de la xarxa; productors: Iberdrola, Naturgy; promotors: Abo Wind, Saeta Yield, Genia Global; fabricantes: Enercon, Krannich Solar, Power Electronics; associacions: AppA, Avaesen, ITE, AEMUS; comercialitzadores: Gesternova, Hola Luz, Luecera, Grupo Enercoop.

Es tancarà el dia amb representants del Consell Insular de Menorca que parlarà sobre l’objectiu Menorca 2030 i de Gorona del Viento de la isla de El Hierro, on s’ha aconseguit ser una illa 100% autosuficient amb energies renovables.

El 28 estarà dedicat al personal docent i tècnic d’energies renovables i eficiència energètica on es debatrà sobre les necessitat i modificacions curriculars del cicle amb la finalitat d’adaptar-ho a les eixides professionals d’un mercat laboral canviant.

L’inscripció es pot realizar en el següent enllaç.

 

Per a més informació o dubtes es pot escriure al següent correu electrònic: jornadarenovables2019@fpcatarroja.com