Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

Gran èxit de participació al Campus Escola Valenciana d'Innovació EVInnova LABORA-UV 2023

  • 8 de març de 2023
Assistents al Campus EVInnova 2023 en l'edifici La Nau

El dilluns 6 de Març va tindre lloc, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, el Campus EVInnova 2023, sota el fil conductor la digitalització del lloc de treball.

El Campus EVinnova 2023 va comptar com a presentador de la jornada amb Rafael J. García Martínez, codirector de EVInnova LABORA-UV i director de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) de la Universitat de València, i va ser inaugurat amb l'acte de benvinguda dut a terme per Rocío Briones Morales, Directora general d'Ocupació i Formació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

A continuació de l'acte de benvinguda, va tindre lloc la conferència a càrrec d'Ismael Pantaleón, director de la consultora Ideas Infinitas que, amb el lema "Innovar en la incertesa", va aprofundir en els hàbits necessaris per a desenvolupar capacitats d'innovar dins d'un món canviant i incert.

Després de la pausa per al café es va continuar l'acte amb la presentació dels integrants del grup de "Reptes EVInnova". L'equip format per cinc estudiants, Max Pastor Gavara, Cayetano Ferrandis Conca, Pablo Escobar Gómez, Johan Cubillos i Alba Sanz, i liderat pel seu Dinamitzador d'Equip, Rafael Lostado, va presentar l'evolució del seu repte utilitzant tecnologies conversacionals mitjançant la utilització d'un assistent virtual. Els participants en la joranda van poder veure de primera mà la versió inicial d'aquest assistent, ja que en els pròxims dos mesos l'equip continuarà treballant fins a finalitzar el projecte per complet.

Darrere d'aquesta demostració es van finalitzar les ponències de la jornada matutina amb la conferència a càrrec d'Eva María Fernández González, Subdirectora General de Planificació i Gestió de la Formació Professional, en la qual es va aprofundir en la Llei orgànica 3/2022, de 31 de març, d'ordenació i integració de la Formació Professional.

Seguidament de la pausa per al menjar va començar la jornada vespertina. Els assistents es van dividir en dos grups, un va acudir al Taller impartit per José Manuel Martín Corvillo amb el lema "Explotació de la creativitat a l'entorn de la formació professional per a l'ocupació" i l'altre va poder assistir al Taller impartit per José Pérez, "Oportunitats i riscos de l'ús de whatsapp en Centres de Formació". En tots dos tallers, els assistents van poder participar de manera activa i reflexionar sobre els temes exposats juntament amb els seus companys.

Finalment, va intervindre per a clausurar el Campus EVInnova LABORA-UV 2023 Enric Nomdedéu i Biosca, director general de LABORA i Secretari Autonòmic d'Ocupació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que va elogiar el treball del personal de LABORA.

Va ser una jornada molt enriquidora amb un gran èxit de participació, amb més de 120 assistens, que van col.laborar de forma activa durant tota la jornada.

En aquest vídeo es pot veure un xicotet resum del que va donar de si la jornada, i al canal de Youtube d'UVemprén pots revisar la jornada completa incloent les conferències de tots els ponents.