Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Alumne escribint

La Càtedra INNOVA LABORA-UV reuneix a la seua Comissió Mixta

  • 15 d’abril de 2019

El dia 15 d’abril s’ha reunit la Comissió Mixta de la Càtedra INNOVA LABORA-UV de la Universitat de València en el despatx de la Vicerectora d’Innovació i Transferència.

En la reunió han estat presents, per part de la UV, la Vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real García, i els codirectors de la Càtedra INNOVA LABORA-UV Rafael J. García Martínez i José Mª Peiró Silla. Per part de LABORA han assistit el Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General de LABORA Enric Nomdedéu i Biosca, la Directora General d’Ocupació i Formació de LABORA Rocío Briones Morales i la Subdirectora de Formació Professional per a l’Ocupació Rosa López Pérez.

La Comissió Mixta s’ha reunit amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior
  2. Aprovació, si escau, de la memòria tècnica i econòmica de les activitats de la Càtedra en l’exercici 2018
  3. Estat de la tramitació del conveni i revisió i aprovació, si escau, del Pla de Treball de la Càtedra per a l’exercici 2019
  4. Presentació i aprovació, si escau, del Pla Director de la Càtedra per al període 2019-22
  5. Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies