Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Alumne escribint

La Càtedra INNOVA LABORA-UV celebra un taller sobre creativitat per als estudiants participants en el Premi de Treballs de Didàctica en la Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual

  • 8 de maig de 2019

La Càtedra INNOVA LABORA-UV organitzà el passat dilluns 16 d’abril, juntament amb la Càtedra DAM-UV, un taller de formació sobre creativitat dirigit als i les estudiants que participen en la primera edició del concurs per a l’elaboració de materials didàctics en gestió integral i recuperació de recursos de l’aigua residual.

Aquest taller formatiu sobre creativitat va ser impartit per Rafael García Martínez, Codirector de la Càtedra INNOVA LABORA-UV, en l’Aula Laboratori del Living-lab d'Innovació Social de l’Edifici d’Instituts d’Investigació Beatriu Civera de la Universitat de València.

En aquests tallers es preten fomentar un pensament creatiu entre els estudiants que hauran de desenvolupar un projecte didàctic per a ser divulgat en col·legis, que fomente la importància de la gestió integral i la recuperació de recursos de l’aigua residual.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies