Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

Nova jornada de formació de la Càtedra Innova Labora-UV

  • 8 d’abril de 2020
Image de la noticia

El passat 4 de març la Càtedra Innova Labora UV, juntament amb la Subdirecció General de Formació Professional per a l'Ocupació de la GVA Labora, va presentar a Benicarló les noves propostes de treball del programa Escola Valenciana d'Innovació per a 2020.

D'aquesta manera, els responsables dels 13 centres Labora de Formació de la Comunitat Valenciana, van acudir al Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló amb la finalitat d'elaborar una sèrie d'accions conjuntes a través de la formació i així facilitar la inserció laboral, millorar la seua qualificació professional i fomentar l'emprenedoria de les persones desocupades.

La proposta de l'activitat es va centrar principalment en aquests eixos fonamentals:

  1. Desenvolupar les quatre experiències d'innovació plantejades per la Xarxa Innova en 2019 i plantejar dos nous projectes a la província d'Alacant
  2. Una nova convocatòria pública de l'Observatori Innova de Bones Pràctiques en FPO
  3. Un programa de formació on-line liderat per personal de la GVA Labora
  4. Creació d'una Comissió Tècnica per a implantar un programa d'activitats de la Xarxa Innova

Finalment, es va aconseguir un acord per a celebrar els pròxims 29 i 30 de setembre l'III Campus de l’EVInnova 2020 de la Càtedra Innova Labora UV en l'edifici emblemàtic de La Nau de la Universitat de València, on es donarà a conéixer el resultat de les activitats acordades per a la seua realització.