Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Nova Transició Verda Logo del portal

La Càtedra de Nova Transició Verda en la UV participarà en el Programa de la Mare Terra de l'ONU

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 18 d’abril de 2023
Sede ONU  en NY
Google Maps - Google.es

La directora de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat de València, Aurora Pedro, intervindrà en el Programa de la Mare Terra que organitza l'Organització de les Nacions Unides (ONU) per a celebrar el 22 d'abril el Dia Internacional de la Mare Terra.

Aurora Pedro, professora del Departament d'Economia Aplicada de la UV i directora de la Càtedra de Nova Transició Verda en la UV des de 2020, realitzarà una intervenció per la seua experiència el 24 d'abril i participarà l'endemà en una reunió de treball. La iniciativa es realitzarà en les oficines centrals de la ONU a Nova York.

L'objectiu és acostar-se a diferents maneres de veure el món a través de les experiències i intervencions dels i les ponents. Aquestes nombroses visions poden facilitar la implementació de l'Agenda 2030, ajudar a aconseguir l'harmonia amb la naturalesa i la terra i facilitar la seua restauració després de tants anys de mal als ecosistemes.

Encara que es va aprovar en 2009 en l'Assemblea General de l'ONU, el Dia Internacional de la Mare Terra se celebra des de 1970. Suposa reconéixer la responsabilitat que ens correspon als humans de promoure l'harmonia amb la naturalesa, amb la finalitat d'aconseguir un just equilibri entre les necessitats econòmiques, socials i ambientals de les generacions presents i futures.