Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Tributació Autonòmica Logo del portal

El director de la Càtedra participa en la XI Trobada Alumni de la Facultat d'Economia

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 5 de desembre de 2023
Representants promoció 1998
De esquerra a dreta, Amadeo Fuenmayor, Sonia Díaz, Pilar Chorén i María José Puigcerver

Amadeo Fuenmayor va exercir de mestre de cerimònies en representació del professorat de la promoció homenatjada.

El passat 24 de noviembre es va celebrar la IX Trobada anual d'antics estudiants de la Facultat d'Economia. Cada any aquesta Facultat organitza una trobada amb els antics alumnes que van finalitzar els seus estudis fa 25 anys i en aquesta edició va ser el torn dels llicenciats i les llicenciades de l'any 1998.

Amadeo Fuenmayor, professor del Departament d'Economia Aplicada i Director de la Càtedra de Tributació Autonòmica, en representació del professorat d’eixa promoció, va dirigir als presents un discurs emotiu i distés on va fer un repàs dels records compartits.

A continuació va exercir d’amfitrió de tres distingides representants de la promoció: Sonia Díaz, directora general de l'Agència Tributària Valenciana; Pilar Chorén, directora gerent de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (Ivie); i, Mª José Puigcerver, directora de Forinvest. Les tres van destacar la importància del pas per la universitat tant per al creixement professional com per al personal.

Per tancar l’acte, el degà de la Facultat, Francisco Muñoz, va felicitar als egressats del 1998 per la seua trajectòria i els va convidar a continuar participant en la vida universitària.