University of Valencia logo Logo Scientific Chair of Culture for Climate Emergency (CCC) Logo del portal

La Nau Gran d'Ontinyent visita el Jardí Botànic de la Universitat de València

  • Web and Marketing Unit
  • November 10th, 2023
Nau Gran UV. Visita al Jardí Botànic

La Càtedra de Cultura Científica per a l'Emergència Climàtica (Càtedra CCC) va rebre dilluns passat 30 octubre un grup de 90 persones pertanyents a Nau Gran d'Ontinyent.

La Nau Gran és una iniciativa del Servei de Cultura Universitària que té la missió de promoure i realitzar activitats de difusió i divulgació dels coneixements, la ciència i la cultura, i està compromés amb la formació de totes les persones en qualsevol període de la seua vida.

En el marc del mòdul sobre Sostenibilitat i Canvi Climàtic en el qual estan matriculades es va realitzar una sessió de treball en el Jardí Botànic sobre conservació de Biodiversitat i emergència climàtica.

 


 

La Càtedra naix gràcies a un conveni de col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica en 2022: la Càtedra de Cultura Científica per a l'Emergència Climàtica (Càtedra CCC).

L'objectiu és contribuir a l'adquisició de les competències i capacitats que precisen les persones per a construir societats més justes i sostenibles, alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Agenda 2030. El Jardí Botànic de la Universitat de València lidera esta iniciativa posant en valor els seus recursos i sabers. 

La urgència i gravetat dels grans reptes que tenim plantejats requereixen que siguen atesos pel sistema educatiu des de tots els enfocaments possibles, nivells, matèries, destinataris, eines i recursos.

 

Nau Gran en Jardí Botànic