University of Valencia logo Logo Chair for Cooperation and Sustainable Development Logo del portal

La Càtedra ODS UV participa en les Jornades Identitat, creació i gestió

  • November 2nd, 2021

Des de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València col·laborem en la realització de les jornades acadèmic-professionals “Identitat, creació i gestió” que tindran lloc els dies 8, 15 i 26 de novembre de 2021 en llocs com la Facultat d'Economia o La Nau.

cartell de la jornada. Contingut inclós en el text.

Amb aquestes jornades es busca la reflexió sobre la identitat (personal, familiar, de gènere, social i cultural) a través de les arts i mitjançant plantejaments de gestió.

Aquestes jornades s'emmarquen en un projecte d'innovació educativa amb estudiants de la Facultat d'Economia i altres universitats nacionals i estrangeres, tenint per finalitat la seua producció, organització i gestió. L'estudiantat de l'assignatura base s'ha fet càrrec de la producció i gestió en col·laboració amb estudiants d'altres matèries i centres. El treball dels i les estudiants s'ha realitzat en equips i de manera col·laborativa, mantenint totes les mesures de seguretat pertinents, i conjugant creativitat, idees, coneixements i decisions. En concret, realitzaran les activitats de logística, comunicació i patrocini.

Les jornades cobren rellevància no sols pel tema de treball i reflexió, la identitat, que permetrà sensibilitzar als participants en l'acceptació de la pluralitat amb l'objectiu de poder crear una societat amb major benestar emocional (ODS 3), així com més solidària i igualitària (ODS 5), mitjançant un projecte docent de qualitat i en col·laboració amb altres institucions, tant acadèmiques com professionals, Així mateix, el fet de treballar en col·laboració amb altres institucions, tant acadèmiques com professionals, analitzant així els diferents continguts amb major amplitud i de manera transversal (ODS 4).