University of Valencia logo Logo Chair for Cooperation and Sustainable Development Logo del portal

VIII Jornada de Cooperació Universitària al Desenvolupament

  • March 1st, 2023

Jornada: 7 març 2023 en Facultat de Magisteri UV.

cartell amb el text "transformacció"

El 7 de març se celebrarà en la Facultat de Magisteri de la mà del Vicerector d'Internacionalització i Cooperació Carlos Padilla, de la Degana de la Facultat de Magisteri Ana Botella Nicolás i de la Delegada de Rectora per a Cooperació de la Universitat de València Carmen Lloret Catala en el marc de la II Setmana d'Activitats Complementàries la VIII jornada de Cooperació Universitària al Desevnvolupament “Educació per a la ciutadania mundial: raons per a la Transformacción”

Mª Jesús Martinez Usarralde va impartir una conferència sobre les paraules que sanen, i va presentar la guia TransformAacción.

L'objectiu d'aquesta guia és formar i sensibilitzar al voluntariat de la Universitat de València que realitze una acció de voluntariat en cooperació i analitzar i potenciar les competències que ajuden a crear ciutadans globals que siguen capaços d'incidir en les decisions polítiques, socials, econòmiques i culturals per a créixer, denunciar i suprimir les injustícies existents.

Així mateix, es va realitzar un presentació dels Objectius de desenvolupament sostenible amb l'objectiu de realitzar dos tallers pràctics vinculats amb els ODS. Seran impartits per Cruz Roja.