Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filosofia Logo del portal

Per a mes informació feu clic ací.

  • 21 de març de 2023
Mort llibertat

Text en castellà i anglès més aball.

L’associació Derecho a morir dignamente i la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco organitzen la taula redona “Afrontar la mort amb llibertat”, amb la participació de Javier Velasco, president federal de l’associació Derecho a morir dignamente, i de María José Alemany, presidenta de Dret a morir dignament - Comunitat Valenciana.

Presenten l’acte el director del Departament de Filosofia, Francisco Arenas Dolz, i un representant de la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco.

Dilluns 27 de març a les 17.30h, Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i CCEE, UV.

Entrada lliure, aforament limitat.

***

La asociación Derecho a morir dignamente y la Cátedra de Filosofía y Ciudadanía Josep Lluís Blasco organizan la mesa redonda “Afrontar la muerte con libertad”, con la participación de Javier Velasco, presidente federal de la asociación Derecho a morir dignamente, y de María José Alemany, presidenta de Derecho a morir dignamente - Comunidad Valenciana.

Presentan el acto el director del Departamento de Filosofía, Francisco Arenas Dolz, y un representante de la Cátedra de Filosofía y Ciudadanía Josep Lluís Blasco.

Lunes 27 de marzo a las 17.30h, Sala de Grados de la Facultad de Filosofía y CCEE, UV.

Entrada libre, aforo limitado.

***

The association Derecho a morir Dignamente and the Chair of Philosophy and Citizenship Josep Lluís Blasco organize the Round Table "Facing Death with Freedom", with the participation of Javier Velasco, federal president of the association Derecho a morir dignamente, and María José Alemany, president of Derecho a morir dignamente - Comunidad Valenciana.

The event will be introduced by the Head of the Department of Philosophy, Francisco Arenas Dolz, and a representative of the Chair of Philosophy and Citizenship Josep Lluís Blasco.

Monday, 27 March at 5.30 p.m., Sala de Graus, Faculty of Philosophy and CCEE, UV.

Free entrance, limited capacity.

***