Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

Publicada la resolució provisional del concurs per assistir al programa formatiu Berkeley Startup Bootcamp que es celebrarà en Torí en juliol de 2018

  • 18 de gener de 2018
Image de la noticia

Els vicerectorats d'lnternacionalització i Cooperació i d'Estudis de Grau i Política Lingüística la Universitat de Valencia han fet pública la relació d’estudiants admesos i exclosos per a participar en el campus d’estiu internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp en el marc de la iniciativa del programa California-Spain Campus de la UV.

 

Pròximament, la comissió d'avaluació de la convocatòria formarà equips d'innovació agrupant les persones admeses mitjançant un sorteig públic dirigit per a garantir una composició que possibilite la participació en cada equip d'estudiants procedents de diferents titulacions. L'avaluació dels sol·licitants es farà tenint en compte la participació individual i la qualitat dels projectes que elabore cada equip d'innovació. Cada equip d'innovació ha d'elaborar i defensar, al final del procés de formació, un projecte d'innovació davant la comissió d'avaluació.

 

En el següent enllaç podrà trobar la relació d’estudiants admesos i exclosos per a participar en el campus.